Kinek ajánljuk a AUTOMATA TESZTELŐ képzést?

Automata tesztelő tanfolyamunkat azoknak ajánljuk, akik szeretnének az IT szakmában elhelyezkedni akár pályakezdők, akár szakmaváltók, vagy karrierváltáson gondolkodnak. A manuális és automata tesztelői ágazat is munkerőhiánnyal küzd, ezért érdemes ebben a szakmában gondolkodni. Versenyképes fizetésen kívül, az automata tesztelői munka további előnye a hosszútávú, változatos karrier és remote munkavégzés lehetősége, amely ad egyfajta szabadságot. Könnyen tanulható és jól jövedelmező szakma. Éppen ezért a programozó képzések közül továbbra is népszerű az automata tesztelő tanfolyam. Ráadásul automata tesztelő képzésünk szerves része, egy karriermenedzsment tréning, amely diákjainkat felkészíti erre a pályára, valamint a munkáltatói interjúkra. Várunk automata tesztelő képzésünkön!

AUTOMATA TESZTELŐKÉNT ezekre biztosan számíthatsz:

  • Versenyképes fizetés
  • Távmunka lehetősége, rugalmas munkavégzés
  • Hosszútávú lehetőségek, megbecsült szakma
  • Új szakma elsajátítása rövid időn belül: mindössze 5 hónap alatt
  • Gyors, intenzív tanulás
  • Kézzelfogható eredmények

Automata Tesztelő Képzés Dátumok

ONLINE | ESTI

6 hónap328 óra#ONLINE

H, Sze, Cs | 17:00-20:00 és Szo | 9:00-18:00
*Karriertámogató csomagunkkal átlagban havi egy keddi nappal (17:00-20:00) is számolj.

Következő csoport: 2024. nov. 4. - 2025. ápr. 26.

Helyszín: ONLINE (Zoom-on keresztül)

Automata Tesztelő Képzés Tananyag

Ebben a modulban betekintünk a kódolásba, elkezdjük a tesztelési és fejlesztési alapokat megtanulni.

1.1 Git, Git bash, command line
1.2 Testing fundamentals (ISTQB basics)
1.3 HTML, CSS, Javascript (Web Basics)
1.4 SDLC

Megtanuljuk a programozás, az objektumorientált programozás és adatbázis kezelés alapjait. Elkezdjük a tesztautomatizálási folyamatokat megtanulni.

2.1 Introduction to programming (Java)
2.2 OOP Basics
2.3 Git
2.4 JUnit
2.5 SQL Basics

Belemélyedünk a tesztautomatizálás folyamataiba. Tesztelméletet tanulunk. Megtanuljuk haladó szinten használni a Seleniumot.

3.1 Test Automation Fundamentals
3.2 Automation fw fundamentals
3.3 Selenium Basics

Az eddig megtanultakat átültetjük a gyakorlatba. Teszteseteket vizsgálunk, és megtanuljuk dokumentálni a bug-okat, hibákat.

4.1 Testing in Practice
4.2 Documentation in practice
4.3 Project Demo

Tandíj

SaverKing

Előre fizetés

6 hónap328 óra#ONLINE

Karriertámogató csomag nélkül:
580 000 Ft + áfa

Tandíj:

880 000 Ft

+ áfa

Fizess előre

BudgetMaster

Havi finanszírozás

6 hónap328 óra#ONLINE

Karriertámogató csomag nélkül:
780 000 Ft + áfa

Tandíj:

1 080 000 Ft

+ áfa

Fizess havonta

180 000 Ft + áfa/hó (6 részlet)

Schedulizer

Utólagos fizetés

6 hónap328 óra#ONLINE

Karriertámogató csomag nélkül:
1 130 000 Ft + áfa

Tandíj:

1 430 000 Ft

+ áfa

Fizess utólag

130 300 Ft + áfa/hó (10 részlet)

Előleg beiratkozáskor: 100 000 Ft + áfa

Elhelyezkedési garancia

Amennyiben a Karriertámogató csomaggal kiegészített képzési formát választod, és ennek ellenére nem sikerül az elhelyezkedés a képzés végétől számított 6 hónapon belül, akkor a tandíj 40%-át visszatérítjük.

Tudjuk, hogy a szakmaváltás senkinek nem könnyű. Az elmúlt években több, mint 500 diákunk sikeresen helyezkedett el az IT piacon és azóta is ezen a területen dolgozik. Ehhez mi is mindent megtettünk, és diákjaink is keményen dolgoztak, hogy sikerüljön.

Többek között kommunikációt, csapategyüttműködést, CV írást, interjútechnikákat fogsz majd tanulni, amik felkészítenek erre a pályára, valamint a munkáltatói interjúkra. Ezen kívül bekerülsz egy ún. “Partneri adatbázisba”, ahol partnercégeink közvetlenül láthatják skilljeidet, CV-det…, valamint Alumni csoportunkba, ahol folyamatosan friss információkat, ajánlatokat osztunk majd meg veled.

A Karriertámogató csomag igénybevétele nem kötelező! Ha nem szeretnéd igényelni, akkor a csökkentett tandíjat kell majd fizetned.

Karriertámogató csomag tartalma:

IT karrierpályák

Prezentációs készségek

Asszertív kommunikáció

Csapat együttműködés

Karriermenedzsment

Stressz-és konfliktuskezelés

1-on-1 coaching

CV workshop

Próbainterjú

Self branding & álláskereső workshop

Jelentkezési folyamat

1. Töltsd ki a Jelentkezési lapot. Kérjük, pontosan add meg az adataidat, mert ez alapján fogunk Veled kommunikálni.

2. Kapsz egy automatikus visszaigazoló email-t, ezt követően fogjuk küldeni a képzés részleteit.

3. Ha sikeresen elvégzed Programozási alapok (Előkészítő) képzésünket, akkor automatikusan bekerülsz az általad választott Szakmaváltó képzésre felvételi nélkül. Plusz a Programozási alapok képzés tandíját beleszámítjuk a Szakmaváltó képzés tandíjába.

Ha nem tudsz vagy nem szeretnél részt venni a Programozási alapok (Előkészítő) képzésen, akkor egy 2 lépcsős felvételivel tudsz bekerülni a Szakmaváltó képzésre, mely során a logikai és mentális modellalkotás készségeidet fogjuk nézni, és az alapján dől el, hogy elkezdheted-e a Szakmaváltó képzést.

4. Elkészítjük a Képzési szerződésedet (online formában), melyet egyszerűen otthonról is alá tudsz majd írni. Beiratkozást követően küldjük a képzési tandíj vagy előleg díjbekérőjét, melynek kifizetését követően válik érvényessé a beiratkozásod.

5. Ezt követően fogjuk küldeni az összes – képzéshez szükséges – információt, kapcsolati linkeket, melyek szükségesek lesznek már az első alkalommal.

A képzés végén…

Tanfolyam végét igazoló dokumentum:

TANÚSÍTVÁNY (angol-magyar nyelvű) - Részvételt igazoló dokumentum

CERTIFICATE (angol nyelvű) - Megszerzett készségeket, ismereteket tartalmazó részletes angol nyelvű tanúsítvány

Az AUTOMATA TESZTELŐ képzés végére tisztában leszel olyan fogalmakkal, mint testcase, selenium, bug, valamint megismered a tesztautomatizálás alapjait és a Selenium használatát. Önállóan képes leszel automatizált teszteket írni és futtatni különböző környezetekben.

A képzés során elsajátítod a szükséges programozási alapokat, megtanulod a tesztesetek írását és a dokumentáció készítésének fontosságát. Megismerkedsz a tesztautomatizálás eszközeivel és technikáival, beleértve a Selenium keretrendszert is, és átlátod a tesztelési folyamatok teljes struktúráját.

Ezzel a tudással és készségekkel felvértezve készen állsz, hogy elindítsd tesztelői karrieredet és bátran megpályázz Junior Automata Tesztelő pozíciókat. Az IT cégek bekerülési folyamatához tartozik, hogy feltárják a jelentkező “soft-skilljeit” is, így, ha nem érzed magabiztosnak a kommunikációdat vagy a csapatban való munkavégzésedet, javasoljuk a képzést Karriertámogató csomaggal együtt igénybe venni.

Végzett diákjaink mondták!

ÉRTÉKELÉSEK


Diákjaink történetei
Mindennapjaink a Progmatic-ban

Nézz körül nálunk!

Összeválogattunk néhány életképet, hogy megmutassuk, milyenek a mindennapjaink. Nézz körül.