A PROGMATIC digitális átképzési programján:

képzések, amelyek biztos, hosszútávú karriert biztosítanak

PÁR HÓNAPOS KÉPZÉSEK

MOST VÁLTS A BIZTOS KARRIER FELÉ

Elvesztetted a járvány okozta válságban a munkádat? Bizonytalan a helyzeted? Olyan szakmát szeretnél, ami az ilyen helyezetkben is stabil megélhetést biztosít?

Digitális átképzési programunk keretében induló képzéseink 95%-os állami támogatással vehetők igénybe. Hogy a képzés idejére a megélhetés se okozzon majd gondot, a kormányzati bejelentés alapján hamarosan elérhetővé válik a 0%-os kamatozású felnőttképzési diákhitel, amelyet 1 éves türelmi idővel és 5 éves törlesztési periódussal pont ilyen célra fogsz majd tudni felvenni!

Válaszd a PROGMATIC digitális átképzés programját!

ONLINE OKTATÁS

LEGYEN ÚJ SZAKMÁD OTTHONOD KÉNYELmÉBŐL

Képzéseinket online formában végezheted el, mentoraink, oktatóink folyamatos segítségével a legkorszerűbb tananyagok és digitális platformok felhasználásával.

ELŐKÉPZETTSÉG NEM SZÜKSÉGES

NEM KELL PROGRAMOZÁSI ELŐKÉPZETTSÉG

Teljesen más szakmából jössz? Nem láttál még kódsort, tartalommenedzsment rendszert? Semmi gond! Digitális átképzési programunkban nincs szükség ilyen irányú előképzettségre!

BIZTOS KARRIER

KARRIERTANÁCSADÁS

Tanfolyamaink részeként bevezetjük a speciálisan ezen a területen elhelyezkedni szándékozó szakmaváltók szakmai karriertanácsadását. Ezáltal az elhelyezkedés is simán megy majd!

Online tanfolyamaink

állami támogatással (részletek és feltételek hamarosan)

JUNIOR PROGRAMOZÓ KÉPZÉS

5 hónapos Junior programozó képzésünk alatt megtanulsz programozni JAVA nyelven, teljesen az alapoktól. Soft skillek, karriermenedzsment tréning, és gyakorlati oktatás része ennek a képzésnek, így az elhelyezkedés gördülékenyen megy majd.

WEBTARTALOM ÉS WEBSHOP MANAGER

Kurzusunk elvégzésével olyan piacképes szakmát szerezhetsz, amellyel vagy saját weboldaladat vagy webshopodat építheted, nagy kereskedőcégek digitális osztályain kaphatsz állást, vagy KKV-k weboldalait építheted, menedzselheted. Ez a képzésünk rengeteg lehetőségek kínál a hosszútávú karrierépítésre!

FRONTEND (WEB-) FEJLESZTŐ

Frontend programozó képzésünkben megtanítjuk neked azokat az alapokat, hogy egyedi weboldalakat tudj önállóan készíteni. Megismered a HTML , CSS3 alapokat valamint megmutatjuk neked, hogy milyen backend rendszerekkel, hogyan tudsz közös nyelvet beszélni.

ONLINE MARKETING MANAGER

Tanfolyamunk alatt megismerheted a Google Ads (korábban Adwords) felületét és lehetőségeit legyen szó keresőmarketingről vagy YouTube hirdetésekről. Megtudod, hogy milyen egy jól SEO-zott weboldal és mitől lehet akár a tied is az. Építünk közösséget és belemegyünk a Facebook és Instagram hirdetések világába.
BIZTOS KARRIER

Oniline képzések utáni karrier

A Progmatic Academy a piacon jelenlévő szakmák azon részére kínál képzéseket, amelyekkel hosszútávú, biztos karrier érhető el. Ezen szakmák a képzés elvégzése után is otthonról végezhetők, valamint versenyképes fizetést biztosítanak.

Képzéseink most akár 95%-os állami támogatással és 0% kamatozású diákhitellel is elvégezhetők. Erről bővebben hamarosan írunk. Ahhoz, hogy ne maradj le a támogatott képzésekről, előzetesen jelezd részvételi szándékodat, és hamarosan e-mailt küldünk a részletekről.

Partnereink