Ingyenes WORKSHOP

Junior programozó képzésünk iránt érdeklődőknek hamarosan workshopot tartunk. Ha nem vagy még biztos, hogy Neked való-e ez a szakma, vagy maradt még kérdésed, várunk szeretettel ingyenes workshopunkon.
Időpont: 2019. november 30. | 10:00 - 12:30
A férőhelyek száma limitált!
Ne maradj le!
ÉRDEKEL

Partnereink

Junior programozó tanfolyam

Következő induló csoportunk: 2020. március 2.
FIGYELEM!
A felvételik már elkezdődtek!
NE MARADJ LE!
A kiválasztás folyamatos, minél előbb adod le jelentkezésedet, annál nagyobb eséllyel nyerhetsz felvételt.

A Progmatic Junior Programozó képzésén 5 hónap alatt tanulsz meg programozni egészen az alapoktól. Ezt követően elhelyezkedhetsz partnercégünk egyikénél, akik már a tanfolyam ideje alatt bemutatkoznak nektek, így az elhelyezkedés gyorsan és gördülékenyen zajlik majd.

Junior programozó tanfolyam

Miért minket válassz?

EMELT SZINTŰ KÉPZÉS
5 hónapos oktatási struktúra

Az emelt óraszámú képzési rendszer előnye, hogy alaposabb, széleskörűbb tudást kapsz, így a munkaerőpiacon a legfelkészültebb Junior programozók egyike leszel. Célunk, hogy az IT szakmában magabiztos tudással helyezkedj el.

Egyénre szabott
Kis létszámú oktatási rendszer

Fontosnak tartjuk, hogy minden diákunk maximálisan sajátítsa el a programozó szakmához szükséges alaptudást. Ezért a csoport létszámot maximalizáljuk.

A tanfolyam alatt minden diák haladási ütemét figyelemmel kísérjük, az esetleges lemaradásokat mentoraink kiemelten kezelik.

Képzés utáni elhelyezkedés
Karriermenedzsment tréning

A tanfolyam része egy 5 napos karriermenedzsment tréning, mely során minden diák elsajátítja az elhelyezkedéshez szükséges skilleket. Önéletrajzírás, éles interjúk, munkáltatói körkép, fizetési sávok stb. Partnereink bemutatkozását követően pedig kiválaszthatod a számodra megfelelő állásajánlatot.

Hatékony tanulási módszer
Napi óraszám limit!

Az oktatást minden nap 9 és 15 óra között tartjuk. A fejlesztői szakma elsajátítása kiemelt koncentrációt igényel a diákok részéről. A tapasztalatok azt mutatják, hogy napi 6 óra intenzív programozói oktatás az ideális, ennél több óraszám esetén az agy már nem olyan befogadó, a dinamikus fejlődés rovására megy.

Progmatic közösség
A Progmatic több, mint egy iskola

A végzett diákok félévente összejönnek nálunk, megosztják tapasztalataikat egymással és egykori oktatóikkal, mentoraikkal. Mi pedig tudatosan törekszünk arra, hogy a diákok egy "élő" közösségi hálót alkossanak, amely segítségükre lehet a karrierjük alakulásában.

Magas színvonalú oktatás
Szuper oktatók és mentorok

Az oktatásban egyetemi tanárok, IT felső vezetők, valamint Senior fejlesztők is részt vesznek, minden oktatónk a programozó szakmán túl oktatási tapasztalattal is rendelkezik. Kurzusaink során nagy hangsúlyt fektetünk a gyakorlati képzésre, valamint a jelenlegi IT piacra szükséges skillek oktatására.

Nézd meg végzett diákjaink történetét:

Hallgatóink mondták

Ahogyan hallgatóink valójában látják a junior programozó képzést és a Progmatic -ot.

diak5

Máté

Junior programozó hallgató
“A rengeteg tanulnivalón könnyített a jókedv és a sok röhögés, ami nagyon összehozta a társaságot. Remélem azért nem szakadunk szét véglegesen. :)”
diak1vv

Attila

Junior programozó hallgató
“A tanárok tényleg szuperek, tudott a csapat együtt haladni és minden nap érezhetően többet tanultam. A környezet, a csoport, a tanárok pedig rendkívül inspirálóak, ez lendített át a nehéz pillanatokon. Ez tényleg egy családias, elit képzés. ”
diak5v

Niki

Junior programozó hallgató
“Családias, közvetlen környezet, és kiváló oktatók. Nekem talán ezek voltak a legfontosabbak a Progmatic-nál. Nem egy nagy "darálóban" éreztem magam. Azonnal segítettek, ha megakadtam valamiben, nem hagyták, hogy bárki is lemaradjon. Mindenki nagyon pozitív volt, ami nekem végig nagyon jól esett.”
diak4v

Dávid

Junior programozó hallgató
“ Jól éreztem magam, rengeteget tanultam, nagyon megérte. Köszi srácok!:) ”
diak1vrr

Éva

Junior programozó hallgató
“Nem volt könnyű, de megérte, és bár furán hangzik, de büszke vagyok magamra, amiért végig csináltam. A képzési struktúra és főleg a 9-15-ig tartó tanórák miatt jöttem ide, mert nekem fontos volt, hogy délutánonként egy kicsit a családdal és barátokkal is ki tudjak kapcsolódni.”
Mi már programozók vagyunk.
Vágj bele Te is!:)

A legnagyobb hazai IT cégek

Partnercégeink számos állásajánlatot kínálnak végzett hallgatóinknak.
Tovább

Új szakma 5 hónap alatt

Nincs szükség előképzettségre! Bárki kitanulhatja!
View More

Magas kezdőfizetés

Már kezdőként is magas fizetésre és hosszútávú karrierre számíthatsz.
View More

Csapatunk

Oktatóink több éves IT-s felső vezetői tapasztalattal, valamint oktatási gyakorlattal rendelkeznek. Kurzusaink során nagy hangsúlyt fektetünk a gyakorlati képzésre, valamint minden esetben a legfrissebb informatikai trendeket vesszük alapul, a naprakész tudás érdekében.

Junior programozó képzésünk mentorrendszerben zajlik, a képzés során mentoraink folyamatosan segítik diákjaink munkáját.

Programozás alapjai
Megtanuljuk a programozás "logikáját"

Megismerjük a számítógép programozás „logikáját”, bizonyos hétköznapi algoritmusokon keresztül. Áttekintjük a programkészítés teljesebb folyamatát.

Adatbázis kezelés
Megtanulunk adatbázist létrehozni és kezelni

A lecke során megtanuljuk az adatbázisok létrehozni és kezelni, adatdefiníciós utasításokat, adatmanipulációs utasításokat, adatlekérdező utasításat, a relációs algebra műveleteinek megvalósítását.

Objektumorientált programozás
Programegységek kapcsolata

Ellentétben a korábbi programozási módszertanokkal, nem a műveletek megalkotása áll a középpontban, hanem az egymással kapcsolatban álló programegységek hierarchiájának megtervezése.

Szakosodás
Frontend - Backend

A programozás alapjait követően diákjaink frontend és backend irányokra szakosodnak. Megtanuljuk a JAVA extra nyelvi elemeit, Spring keretrendszert backend szakirányon, valamint megismerkedünk a Javascript programnyelvvel, Bootstrap és Angular rendszerekkel frontend szakirányon.