Tanulj meg kódolni és legyen új szakmád 5 hónap alatt!

Jelenleg Magyarországon számos iparágban van súlyosabb munkaerőhiány. Egy azonban mégis kiemelkedik a többi közül, ez pedig az informatikai szektor. A ProgMatic képzési struktúrájának köszönhetően néhány hónap alatt informatikai szakemberekké képezhetjük magunkat mindenféle előképzettség nélkül.

A nagy sikerre való tekintettel a Progmaticban elindul a következő...

Junior programozó képzés

Következő induló csoportunk: 2017 október. Ne maradj le!

A Progmatic Junior Programozó képzésén 5 hónap alatt tanulsz meg programozni egészen az alapoktól. Ezt követően elhelyezkedhetsz partnercégünk egyikénél, akik már a tanfolyam ideje alatt bemutatkoznak, így az elhelyezkedés gyorsan és gördülékenyen zajlik majd.

Junior programozó képzés

Munkaerőhiány az IT szektorban
Legyen biztos szakmád!

Az egyetemi rendszer, a maga 5-6 évével már nem tud lépést tartani a piac igényeivel. Valójában pont az IT-s iparág az ahol tényleg NEM a papír számít, nem várnak el diplomát, okleveleket, hanem azt nézik, hogy megvannak e azok az ismeretek, amit az adott cég elvár.

NanoDegree
Gyakorlati oktatás

A NanoDegree ötlete az Egyesült Államokból származik. Valós tudásra alapuló főként gyakorlati képzést adunk, a leendő munkaköröd teljes feltérképezését. (Feladatok, feladatkörök, felmerülő problémák, megoldások, fejlesztések, profi prezentációk,stb).

A ProgMatic
Célunk

Nem titkolt célunk, hogy a hiányszakmák területére profi szakembereket képezzünk. Több olyan IT-s partnercégünk van, aki a képzés után azonnal igényt tartana a hallgatókra. Jelenleg Magyarországon több mint 22 000 nyitott pozíció van az informatikai szektorban!

Csapatunk

Oktatóink több éves IT-s felső vezetői tapasztalattal, valamint oktatási gyakorlattal rendelkeznek. Kurzusaink során nagy hangsúlyt fektetünk a gyakorlati képzésre, valamint minden esetben a legfrissebb informatikai trendeket vesszük alapul, a naprakész tudás érdekében.

Junior programozó képzésünk mentorrendszerben zajlik, a képzés során mentoraink folyamatosan segítik diákjaink munkáját.

Programozás alapjai
Megtanuljuk a programozás "logikáját"

Megismerjük a számítógép programozás „logikáját”, bizonyos hétköznapi algoritmusokon keresztül. Áttekintjük a programkészítés teljesebb folyamatát.

Adatbázis kezelés
Megtanulunk adatbázist létrehozni és kezelni

A lecke során megtanuljuk az adatbázisok létrehozni és kezelni, adatdefiníciós utasításokat, adatmanipulációs utasításokat, adatlekérdező utasításat, a relációs algebra műveleteinek megvalósítását.

Objektumorientált programozás
Programegységek kapcsolata

Ellentétben a korábbi programozási módszertanokkal, nem a műveletek megalkotása áll a középpontban, hanem az egymással kapcsolatban álló programegységek hierarchiájának megtervezése.

Szakosodás
Java - Javascript

A programozás alapjait követően "szakosodunk" arra a programnyelvre, amelyet partnercégünk meghatároz. Megtanuljuk a programozási nyelv vezérlési szerkezetét, szintaxisait.

Mi már a finisben vagyunk.
Várunk Téged is!:)