ISMERD MEG PROGRAMOZÓ képzés ÖSZTÖNDÍJ programunk

Manapság az egyik legnagyobb kihívás a munkáltatók számára, hogy digitális világunkban megfelelő programozót találjanak, mert maga az iparág gyorsabban fejlődik mint a munkaerő oldal. Nálunk az a legfontosabb, hogy junior programozó tanfolyam végére magabiztos tudással rendelkezz ahhoz, hogy leendő munkáltatódnál megállhasd a helyed már az első munkanapodon is. Sokan váltanak más szakmából és választják a fejlesztők világát, azonban nem mindenki teheti meg, hogy elvégezze képzésünk és belekezdjen új karrierjébe.

Ezért jött létre ösztöndíj programunk, amelynek keretein belül a junior programozó képzés teljes árát a Progmatic állja. Hisszük azt, hogy a tehetséget támogatni kell ezért minden induló képzésünk során egy diákot ösztöndíjjal jutalmazunk meg.

Mit kell tenned, hogy részt vegyél programunkban és pályázhass? Első lépés, hogy töltsd ki a programozói ösztöndíj igénylés formanyomtatványunkat.

Mikor pályázhatsz?

Az év folyamán bármikor pályázhatsz és igyekszünk számodra 72 órán belül visszajelzést adni, hogy jelentkezésed továbbjutott-e a következő körre.

Helyszín

Budán, a Kolosy tér szomszédságában található frissen felújított irodánk és oktatóközpontunk. 1036 Budapest, Csemete utca 10.

Ösztöndíj feltételei

Pályázatot minden 18. életévét betöltött magánember adhat be. Négy lépésben bíráljuk el a jelentkezőket, utána fogod megtudni, hogy Te vagy-e a szerencsés.

Meddig jelentkezhetsz?

Jelentkezéseket folyamatosan fogadjuk és ha épp lecsúsztál volna fejlesztő tanfolyamunkról, akkor a következő tanfolyamra is megkaphatod az ösztöndíjat.

Miről szól a junior programozó tanfolyam ösztöndíja?

Lehetőséget biztosítunk ösztöndíjra egy olyan jelentkezőnek, aki érez magában annyi tehetséget és késztetést, hogy megtanuljon fejleszteni. Mi alapján fogjuk kiválasztani, hogy ki kapja az ösztöndíjat?

  1. Megnézzük a jelentkezési lapod és motivációd. Fontos, hogy meg szeretnénk érteni azt, hogy miért te legyél az az ember akinek az 1 193 800 Ft os tandíját elengedjük.
  2. Miután leszűrtük a motivációs levelek alapján a jelentkezőket 5 főre kiadunk egy alkalmassági feladatot, amely azokat az alap készségeket vizsgálják, amelyek segítenek eldönteni, hogy nem csak szeretnél, de alkalmas is vagy e fejelsztő ként gondolkodni.
  3. A feladatok sikeres elvégzése után jön egy személyes interjú, ahol a soft skilljeid és személyes motivációd vesszük górcső alá
  4. Kihírdetjük azt a személyt aki a következő tanfolyamunkat térítésmentesen végezheti el és válhat teljes értékű fejlesztővé.

Jól hangzik? Akkor ne habozz és jelentkezz ösztöndíj programunkra.

Ismerd meg a Progmatic csapatát

PAPP GERGELY
Oktatásvezető
MURAKÖZY ANDREA
Progmatic ügyvezető
ERDEI-KOPCSÁNDI KATA
Senior HR Consultant
IVÁN GERGŐ
Progmatic mentor

Legyél fejlesztő ma, a tandíjat bízd ránk!

Jelentkezz a lenti formanyomtatvány kitöltésével és tedd meg az első lépést új karriered irányába. Junior programozókat keresünk 🙂