Junior programozó képzés

Papp Gergő
2020. ősz
Hétfő-péntek 9:00-15:00
990.000 Ft
Junior programozó képzés

Junior programozó képzés

1. Mit tanulsz majd meg a képzés végére?

A képzés során megtanulod az objektumorientált szemléletet, a programozás alapját. Megtanulsz valós fejlesztői, programozói környezetben dolgozni, valódi projekteket fogsz megoldani. Cél, hogy a képzés végére könnyedén megpályázhass programozói, szoftverfejlesztői pozíciókat.

2. Mennyibe kerül a képzés?

Junior programozó képzésünk tandíja 990.000,- + áfa. Részletek a TANDÍJ fülön.

2. Milyen hosszú a képzés?

A képzés 5 hónapos.
2020.03.02. (hétfő) – 2020.07.31. (péntek)
Időpontok:
H, K, Sze, Cs, P:  9:00 – 15:00

3. Szükséges előképzettség a kurzus elvégzéséhez?

Angoltudáson kívül nincs szükség előképzettségre. Bárkiből lehet jó programozó, tekintet nélkül korábbi foglalkozására.

4. Van felvételi?

A ProgMatic Academy képzéseire egy olyan felvételi folyamatot dolgoztunk ki, amelyen a jelentkezők azon készségeit mérjük, amivel megállja majd  a helyét a programozói világban. Ezenkívül szükség van angol nyelvtudásra, melyet szintén az online felvételi alatt fogunk mérni. Ne ijedj meg, a tesztek alatt NEM a programozó tudásodat mérjük, hanem csak azokat az általános logikai készségeket, amik által előnnyel indulhatsz ezen a karrierúton.

5. Hány fővel indul egy csoport?

Kurzusunk 20-23 fős csoportokban zajlik. A csoportokat mentorok fogják segíteni/irányítani. A csoportok között és a csoporton belüli munkavégzés is lesz, így erősítve az egyéni soft skill-eket, amik majd a későbbi elhelyezkedésnél is kiemelten fontosak lesznek.

 

Fontos infók

 • Következő kurzusunk 2020. ősz
 • Skillek (amikkel majd a CV-det bővítheted:)) JAVA, OOM, Javascript, Git, SQL
 • Oktatási időpontok H, K, Sze, Cs, P
  9:00-15:00
 • Előképzettség Angol (középfok)
 • Kurzus nyelve Magyar
 • Modulok 6 modul
 • Óraszám 520 óra | 5 hónap

I. Modul – Alapok

Ebben a modulban megismerkedünk a programozói szakma alapfogalmaival és gyakoroljuk azokat az alapvető készségeket, amelyek a későbbi munkádhoz elengedhetetlenek lesznek.

 

1.1   Változók

1.2   Operátorok

1.3   Ciklusok

1.4   Tömbök

1.5   Programozási tételek

1.6   Rendezések

1.7   Függvények

 

Modul óraszáma

150 óra, amelyből

 • Elmélet: 70 óra
 • Gyakorlat: 80 óra

II. Modul – Objektumorientált programozás

Ebben a modulban a Java nyelven keresztül ismerkedünk meg az magasabb szintű objektumorientált programozással, s megtanuljuk a programozás során az egymással kapcsolatban álló programegységek hierarchiájának megtervezésének módszerét.

 

2.1   Osztály, objektum, konstruktor, tagváltozók, metódusok

2.2   Komplex adatszerkezetek

2.3   Öröklődés

2.4   Többalakúság

2.5   Interface-ek

2.6   Futásidő elemzés

2.7   Kivételkezelés

 

Modul óraszáma

100 óra, amelyből

 • Elmélet: 40 óra
 • Gyakorlat: 60 óra

III. Modul – Adatbázis kezelés

Ebben a modulban a relációs adatbázis-kezelés szabványos nyelvével ismerkedünk meg, és megtanuljuk azt az eddigi programjainkban felhasználni.

 

3.1   SQL

3.2   MySQL

3.3   Adatbázis-tervezési elvek

 

Modul óraszáma

20 óra, amelyből

 • Elmélet: 12 óra
 • Gyakorlat: 8 óra

IV. Modul – JAVA haladó

Ebben a modulban megismerkedünk a Spring keretrendszerrel, amely a Java vállalati célú (enterprise) alkalmazásfejlesztését segíti.

 

4.1   Unit tesztek

4.2   REST API

4.3   SpringMVC

4.4   JPA

 

Modul óraszáma

80 óra, amelyből

 • Elmélet: 30 óra
 • Gyakorlat: 50 óra

V. Modul – Front-end

Ebben a modulban a webes alaptechnológiákkal, nyelvekkel és protokollokkal ismerkedünk meg, valamint elkészítünk egy modern kinézetű weboldalt is.

 

5.1   HTML

5.2   CSS

5.3   Bootstrap

5.4   JS

5.5   Eseménykezelés

5.6   HTTP

5.7   AJAX

5.8   ES6

 

Modul óraszáma

80 óra, amelyből

 • Elmélet: 30 óra
 • Gyakorlat: 50 óra

VI. Modul – Projektmunka

Az utolsó pár hétben néhány fős csoportban a hallgatók egy komplex projektmunkát végeznek: a tervezéstől, specifikáció írásán és fejlesztésen át a prezentációig.

 

6.1   Git

6.2   SCRUM

6.3   Projektmanagement

6.4   Prezentáció

6.5   Kávé 🙂

 

Modul óraszáma

90 óra, amelyből

 • Gyakorlat: 90 óra

Oktatóink, mentoraink

Oktatóink több éves IT-s felső vezetői tapasztalattal, valamint oktatási gyakorlattal rendelkeznek. Kurzusaink során nagy hangsúlyt fektetünk a gyakorlati képzésre, valamint minden esetben a legfrissebb informatikai trendeket vesszük alapul, a naprakész tudás érdekében.

Junior programozó képzésünk mentorrendszerben zajlik, a képzés során mentoraink folyamatosan segítik diákjaink munkáját.

 

Előfinanszírozás Havi finanszírozás Utófinanszírozás
Képzési díj 990 000 Ft + áfa 1 090 000 Ft + áfa 1 290 000 Ft + áfa
Fizetés 50% a szerződés aláírásakor + 50% a képzés indulásának első. hetében 8 egyenlő részletben:136 250 Ft + áfa/hó1. részlet a szerződéskötéskor fizetendő. 24 egyenlő részletben:53 750 Ft + áfa/hó1. részlet a kurzus vége utáni 3. hónapban fizetendő.
Felvételi A felvételi során előnyt élveznek azon hallgatók, akik az elő-, vagy havi finanszírozást választják. A felvételi során előnyt élveznek azon hallgatók, akik az elő-, vagy havi finanszírozást választják. A felvételi során előnyt élveznek azon hallgatók, akik az elő-, vagy havi finanszírozást választják.
Tanrend be nem tartása A képzési tanrend be nem tartása a képzésből való kizárással jár, a befizetett tandíjat ez esetben nem áll módunkban visszatéríteni. A képzési tanrend be nem tartása a képzésből való kizárással jár. Továbbá a hallgatói szerződésben meghatározott módon a hallgatót a képzés díjának megfizetésére kötelezzük. A képzési tanrend be nem tartása a képzésből való kizárással jár. Továbbá a hallgatói szerződésben meghatározott módon a hallgatót a képzés díjának utólagos megfizetésére kötelezzük.
Elhelyezkedés A Progmatic szerződött partnereinél való elhelyezkedés opcionális. A Progmatic szerződött partnereinél való elhelyezkedés opcionális. A Progmatic szerződött partnereivel történő állásinterjún való részvétel kötelező.
Tandíj visszatérítés Partnernél történő elhelyezkedés esetén a tandíj összegéből 150 ezer Ft visszatérítésre kerül a munkábalépéstől számított 12 hónap múlva. Partnernél történő elhelyezkedés esetén a tandíj összegéből 150 ezer Ft visszatérítésre kerül a munkábalépéstől számított 12 hónap múlva. Utófinanszírozás esetén nincs mód tandíj visszaigénylésre.
Előfinanszírozás Havi finanszírozás Utófinanszírozás
990 000 Ft + áfa 1 090 000 Ft + áfa 1 290 000 Ft + áfa
50% a szerződés aláírásakor + 50% a képzés indulásának első. hetében 8 egyenlő részletben:136 250 Ft + áfa/hó1. részlet a szerződéskötéskor fizetendő. 24 egyenlő részletben:53 750 Ft + áfa/hó1. részlet a kurzus vége utáni 3. hónapban fizetendő.
A Progmatic szerződött partnereinél való elhelyezkedés opcionális. A Progmatic szerződött partnereinél való elhelyezkedés opcionális. A Progmatic szerződött partnereivel történő állásinterjún való részvétel kötelező.
Partneri elhelyezkedés esetén 150 ezer Ft tandíj visszatérítés. Partneri elhelyezkedés esetén 150 ezer Ft tandíj visszatérítés.

Karrier:

Sikeresen végzett hallgatóink lehetőséget kapnak a Progmatic partnercégei egyikénél való elhelyezkedésére.

Az elhelyezkedést a tanfolyam részeként megtartott karriermenedzsment tréning segíti elő.

Karrier menedzsment tréning:

A képzés része egy karrier menedzsment tréning, melynek segítségével diákjainkat maximálisan felkészítjük a munkaerőpiacon való elhelyezkedésre.

A tréning része:

 • munkáltatói körkép
 • karrierlehetőségek
 • bérigények, fizetési sávok
 • CV írás, angolul, magyarul
 • interjú-, kommunikációs technikák
 • éles állásinterjú, és elemzés
 • konkrét munkáltatók (Progmatic partnerei) bemutatkozása