Junior programozó képzés

Papp Gergő
2018. szeptember 17.
Hétfő-péntek 9:00-15:00
(0 review)
940.000 Ft
Junior programozó képzés

Junior programozó képzés

1. Mit tanulsz majd meg a képzés végére?

A képzés során megtanulod az objektumorientált szemléletet, a programozás alapját. Megtanulsz valós fejlesztői, programozói környezetben dolgozni, valódi projekteket fogsz megoldani. Cél, hogy a képzés végére könnyedén megpályázhass programozói, szoftverfejlesztői pozíciókat.

2. Mennyibe kerül a képzés?

Junior programozó képzésünk tandíja 940.000,- + áfa. Részletek a TANDÍJ fülön.

2. Milyen hosszú a képzés?

A képzés 5 hónapos.
2018.09.17. (hétfő) – 2019.03.08. (péntek)
Időpontok:
H, K, Sze, Cs, P:  9:00 – 15:00

3. Szükséges előképzettség a kurzus elvégzéséhez?

Angoltudáson kívül nincs szükség előképzettségre. Bárkiből lehet jó programozó, tekintet nélkül korábbi foglalkozására.

4. Van felvételi?

A ProgMatic Academy képzéseire egy olyan felvételi folyamatot dolgoztunk ki, amelyen a jelentkezők azon készségeit mérjük, amivel megállja majd  a helyét a programozói világban. Ezenkívül szükség van angol nyelvtudásra, melyet szintén az online felvételi alatt fogunk mérni. Ne ijedj meg, a tesztek alatt NEM a programozó tudásodat mérjük, hanem csak azokat az általános logikai készségeket, amik által előnnyel indulhatsz ezen a karrierúton.

5. Hány fővel indul egy csoport?

Kurzusunk 17-20 fős csoportokban zajlik. A csoportokat mentorok fogják segíteni/irányítani. A csoportok között és a csoporton belüli munkavégzés is lesz, így erősítve az egyéni soft skill-eket, amik majd a későbbi elhelyezkedésnél is kiemelten fontosak lesznek.

 

Fontos infók

 • Következő kurzusunk 2018. szeptember 17.
 • Skillek (amikkel majd a CV-det bővítheted:)) JAVA, OOM, .NET, Git, SQL
 • Oktatási időpontok H, K, Sze, Cs, P
  9:00-15:00
 • Előképzettség Angol (középfok)
 • Kurzus nyelve Magyar
 • Modulok 11 modul
 • Óraszám 520 óra | 5 hónap

I. Modul – Alapok

Ebben a modulban megismerkedünk a programozói szakma alapfogalmaival és gyakoroljuk azokat az alapvető készségeket, amelyek a későbbi munkádhoz elengedhetetlenek lesznek.  

1.1   Változók

1.2   Operátorok

1.3   Ciklusok

1.4   Tömbök

1.5   Programozási tételek

1.6   Rendezések

1.7   Függvények

  Modul óraszáma 150 óra, amelyből
 • Elmélet: 70 óra
 • Gyakorlat: 80 óra

II. Modul – Objektumorientált programozás

Ebben a modulban a Java nyelven keresztül ismerkedünk meg az magasabb szintű objektumorientált programozással, s megtanuljuk a programozás során az egymással kapcsolatban álló programegységek hierarchiájának megtervezésének módszerét.  

2.1   Osztály, objektum, konstruktor, tagváltozók, metódusok

2.2   Komplex adatszerkezetek

2.3   Öröklődés

2.4   Többalakúság

2.5   Interface-ek

2.6   Futásidő elemzés

2.7   Kivételkezelés

 

Modul óraszáma

80 óra, amelyből
 • Elmélet: 30 óra
 • Gyakorlat: 50 óra

III. Modul – Adatbázis kezelés

Ebben a modulban a relációs adatbázis-kezelés szabványos nyelvével ismerkedünk meg, és megtanuljuk azt az eddigi programjainkban felhasználni.  

3.1   SQL

3.2   MySQL

3.3   Adatbázis-tervezési elvek

 

Modul óraszáma

20 óra, amelyből
 • Elmélet: 12 óra
 • Gyakorlat: 8 óra

IV. Modul - JAVA haladó

Ebben a modulban megismerkedünk a Spring keretrendszerrel, amely a Java vállalati célú (enterprise) alkalmazásfejlesztését segíti.  

4.1   Unit tesztek

4.2   REST API

4.3   SpringMVC

4.4   JPA

 

Modul óraszáma

70 óra, amelyből
 • Elmélet: 30 óra
 • Gyakorlat: 40 óra

V. Modul - Front-end

Ebben a modulban a webes alaptechnológiákkal, nyelvekkel és protokollokkal ismerkedünk meg, valamint elkészítünk egy modern kinézetű weboldalt is.  

5.1   HTML

5.2   CSS

5.3   Bootstrap

5.4   JS

5.5   Eseménykezelés

5.6   HTTP

5.7   AJAX

5.8   ES6

 

Modul óraszáma

70 óra, amelyből
 • Elmélet: 30 óra
 • Gyakorlat: 40 óra

VI. Modul - C# Alapok

Ebben a modulban megismerjük és gyakoroljuk azokat az alapvető elemeket amelyek a C# nyelv alapjait képezik és elengedhetetlenek a nyelv használatához.  

6.1   Visual Studio 2017 alapjai 6.2   Változók, operátorok, értékadás 6.3   Elágazások, switch, ciklusok 6.4   Tömbök 6.5   Enum 6.6   Osztály, struktúrák, metódusok 6.7   Érték és referencia típusok

  Modul óraszáma 11 óra, amelyből:
 • Elmélet: 5 óra
 • Gyakorlat: 6 óra

VII. Modul - C# extra nyelvi elemek

Ebben a modulban megismerkedünk azokkal a nyelvi elemekkel amelyek a C# nyelv összetettebb funkcióinak használatához szolgálnak alapul és a nyelv egyediségét adják.  

7.1   Property 7.2   Delegate 7.3   Lamda kifejezések 7.4   Eseménykezelés

  Modul óraszáma 6 óra, amelyből:
 • Elmélet: 2 óra
 • Gyakorlat: 4 óra

VIII. Modul - Objektumorientált programozás C#-ban

Ebben a modulban megtanuljuk, hogyan lehet C#-ban alkalmazni a már megismert objektumorientált programozási elveket.  

8.1   Egységbezárás 8.2   Leszármazás 8.3   Többalakúzás 8.4   Absztrakt és lezárt osztályok 8.5   Interface-ek 8.6   Statikusság 8.7   Kivételkezelés

  Modul óraszáma 8 óra, amelyből:
 • Elmélet: 3 óra
 • Gyakorlat: 5 óra

IX. Modul - A C# beépített osztályainak használata

Ennek a modulnak a célja, hogy kipróbáljuk a C#-ba beépített osztályok legfontosabbjait, amelyek elengedhetetlenek a hatékony fejlesztéshez, úgy mint az erőforráskezelés, fájlkezelés és a gyűjtemények kezelése.  

9.1   Gyűjtemény típusok használata 9.2   Adatfolyamok alapjai 9.3   Adatfolyamok használata 9.4   Erőforrások kezelése 9.5   Fájlkezelés

  Modul óraszáma 9 óra, amelyből:
 • Elmélet: 2 óra
 • Gyakorlat: 7 óra

X. Modul - Webalkalmazás fejlesztés C# nyelven

Megismerkedünk a C# ASP.NET nevű keretrendszerével amelynek célja a komplex webalkalmazások fejlesztésének lehetővé tétele.  

10.1   MVC programozási minta 10.2   ASP.NET technikai működése 10.3   Razor engine 10.4   Validáció 10.5   Állapot kezelés 10.6   REST API

  Modul óraszáma 16 óra, amelyből:
 • Elmélet: 5 óra
 • Gyakorlat: 11 óra

XI. Modul – Projektmunka

Az utolsó pár hétben néhány fős csoportban a hallgatók egy komplex projektmunkát végeznek: a tervezéstől, specifikáció írásán és fejlesztésen át a prezentációig.  

6.1   Git

6.2   SCRUM

6.3   Projektmanagement

6.4   Prezentáció

6.5   Kávé :)

 

Modul óraszáma

75 óra, amelyből
 • Gyakorlat: 75 óra

Oktatóink, mentoraink

Oktatóink több éves IT-s felső vezetői tapasztalattal, valamint oktatási gyakorlattal rendelkeznek. Kurzusaink során nagy hangsúlyt fektetünk a gyakorlati képzésre, valamint minden esetben a legfrissebb informatikai trendeket vesszük alapul, a naprakész tudás érdekében.

Junior programozó képzésünk mentorrendszerben zajlik, a képzés során mentoraink folyamatosan segítik diákjaink munkáját.

  [gallery columns="6" link="none" size="medium" ids="8261,8262,8274,8270,8272,9816"]
Előfinanszírozás Utófinanszírozás
Képzési díj 940 000 Ft + áfa (350 000 Ft + áfa kedvezménnyel) 1 290 000 Ft + áfa
Fizetés 50% a szerződés aláírásakor + 50% a képzés indulásának első hetében A kurzus sikeres teljesítése után 24 hónapon keresztül havi 53 750 Ft + áfa összeget kell fizetned.
Felvételi A felvételi során előnyt élveznek azon hallgatók, akik az előfinanszírozást választják. A felvételi során előnyt élveznek azon hallgatók, akik az előfinanszírozást választják.
Tanrend be nem tartása A képzési tanrend be nem tartása a képzésből való kizárással jár, a befizetett tandíjat ez esetben nem áll módunkban visszatéríteni. A képzési tanrend be nem tartása a képzésből való kizárással jár. Továbbá a hallgatói szerződésben meghatározott módon a hallgatót a képzés díjának utólagos megfizetésére kötelezzük.

Karrier:

Sikeresen végzett hallgatóink lehetőséget kapnak a Progmatic partnercégei egyikénél való elhelyezkedésére. Az elhelyezkedés folyamatán már az első tanítási naptól  profi fejvadász csapatunk dolgozik. Karrier menedzsment tréning: A képzés része egy karrier menedzsment tréning, melynek segítségével diákjainkat maximálisan felkészítjük a munkaerőpiacon való elhelyezkedésre. A tréning része: munkáltatói körkép; karrierlehetőségek; bérigények, fizetési sávok; CV írás, angolul, magyarul; interjú-, kommunikációs technikák; éles állásinterjú, és elemzés; konkrét munkáltatók (Progmatic partnerei) bemutatkozása Képzési díj visszatérítése A képzés végeztével a Progmatic folyamatosan helyezi el a diákokat partnercégeinknél. Amennyiben sikeresen pályázol partnercégünknél és elfogadod az általuk felkínált állásajánlatot, a képzési díj 20%-át visszatérítjük a munkába állástól számított 12 hónap múlva.

Vélemények

Average Rating

0
0 rating

Detailed Rating

5 stars
0
4 stars
0
3 stars
0
2 stars
0
1 star
0