A legnagyobb hazai IT cégek

Partnercégeink számos állásajánlatot kínálnak végzett hallgatóinknak.
Tovább

Új szakma 5 hónap alatt

Nincs szükség előképzettségre! Bárki kitanulhatja!
View More

Magas kezdőfizetés

Már kezdőként is magas fizetésre és hosszútávú karrierre számíthatsz.
View More

Partnereink

Online marketing képzés

Online marketing tanfolyam

Online marketing képzés | JUNIOR

Következő induló képzésünk:

2018. április 12. (csütörtök)

Oktatási időpontok: Kedd, csütörtök | 17:00 - 20:15

Jelentkezz erre a képzésünkre, ha egészen az alapoktól szeretnéd megtanulni az online marketing eszközöket.

A tanfolyam végére megtanulod az online marketing minden eszközét, amivel optimalizálhatod saját weboldalad konverzióit és hatékonyan növelheted a napi látogatóid számát. A megszerzett tudással el is helyezkedhetsz a szakmában, vagy vállalkozóként vághatsz bele az online marketing szakmába.

Online marketing képzés | KÖZÉPHALADÓ

Következő induló képzésünk:

2018. május 28. (hétfő)

Oktatási időpontok: Hétfő, szerda, péntek| 17:00 - 19:30

Jelentkezz erre a képzésünkre, ha már elvégezted az alapozó tanfolyamunkat és még mélyebben elsajátítanád ezt a szakmát.

A képzés végére komplett digitális marketing stratégiát fogsz tudni alkotni, érteni fogod a csatornák közötti különbségeket, feladatukat és el tudod azokat helyezni a marketing mixben. Valós piaci példákon keresztül meg is mutatjuk és közösen meg is alkotjuk a kampányokat.

5% KEDVEZMÉNY

Jelentkezz mindkét képzésre egy időben, és 5% kedvezményt kapsz a tandíjból!

Miért minket válassz?

Modularizált KÉPZÉS
Egymásra épülő modulok

A képzést két modulra osztottuk. Így lehetőséged van eljutni az egészen kezdő szinttől a profi online marketing szakember szintig. Ha már rendelkezel ezen a területen tapasztalattal, akkor elkezdheted a kurzust a haladó modultól is. Ha viszont csak az alapok érdekelnek és egyszerű kampányokat szeretnél magadnak, vagy vállalkozásodnak létrehozni, jelentkezhetsz a kezdő modulra.

Kis csoportos oktatás
Kis létszámú oktatási rendszer

Fontosnak tartjuk, hogy minden diákunk maximálisan sajátítsa el az online marketing szakmához szükséges alaptudást. Ezért a csoport létszámot maximalizáljuk, így tudnak oktatóink optimálisan odafigyelni diákjaink munkájára.

Képzés utáni elhelyezkedés
Indítsd be karriered segítségünkkel

A Progmatic minden képzése az IT piac igényei alapján lett felépítve. Mind a munkáltatói oldalon mutatkozó munkaerőhiány, mind az ezen belüli szakmai elvárások figyelembe vételével határoztuk meg az oktatási tematikát és struktúrát. Ha sikeresen elvégzed kurzusunkat, a képzés után lehetőséged lesz elhelyezkedni partnereink egyikénél.

Magas színvonalú oktatás
Kiváló, tapasztalt oktatók

Az oktatásban marketing szakemberek, brand menedzserek, social media expertek is részt vesznek, minden oktatónk a marketing szakmán túl oktatási tapasztalattal is rendelkezik. Kurzusaink során nagy hangsúlyt fektetünk a gyakorlati képzésre, valamint a jelenlegi IT piacra szükséges skillek oktatására.

Hallgatóink mondták

Ahogyan hallgatóink valójában látják a Progmatic-ot.

diak5

Máté

Junior programozó hallgató
“A rengeteg tanulnivalón könnyített a jókedv és a sok röhögés, ami nagyon összehozta a társaságot. Remélem azért nem szakadunk szét véglegesen. :)”
diak1vv

Attila

Junior programozó hallgató
“A tanárok tényleg szuperek, tudott a csapat együtt haladni és minden nap érezhetően többet tanultam. A környezet, a csoport, a tanárok pedig rendkívül inspirálóak, ez lendített át a nehéz pillanatokon. Ez tényleg egy családias, elit képzés. ”
diak5v

Niki

Junior programozó hallgató
“Családias, közvetlen környezet, és kiváló oktatók. Nekem talán ezek voltak a legfontosabbak a Progmatic-nál. Nem egy nagy "darálóban" éreztem magam. Azonnal segítettek, ha megakadtam valamiben, nem hagyták, hogy bárki is lemaradjon. Mindenki nagyon pozitív volt, ami nekem végig nagyon jól esett.”
diak4v

Dávid

Junior programozó hallgató
“ Jól éreztem magam, rengeteget tanultam, nagyon megérte. Köszi srácok!:) ”
diak1vrr

Éva

Junior programozó hallgató
“Nem volt könnyű, de megérte, és bár furán hangzik, de büszke vagyok magamra, amiért végig csináltam. A képzési struktúra és főleg a 9-15-ig tartó tanórák miatt jöttem ide, mert nekem fontos volt, hogy délutánonként egy kicsit a családdal és barátokkal is ki tudjak kapcsolódni.”

Alapok | Performance | Branding

Alapozó képzés
Minden alapvető eszközt megismersz és megtanulod használni. Ezzel már képes leszel kampányokat létrehozni és menedzselni.

Internetes marketing tervezés

Kereső Marketing

Web analitika alapok

Közösségi média marketing

Kapcsolat marketing és internetes szövegírás

Performance
Megtanulod a kampányok mérését, optimalizálását profi szinten, megtanulod a marketing automatizálást és a digitális stratégiát.

PPC és SEO

Mérések

EDM és marketing automatizálás

Youtube

Digitális stratégia

Branding
Megtanulod a brandépítést, user viselkedési folyamatokat, és ezek optimalizálását különböző eszközökkel.

A logo szerepe és ami mögötte van

Social media (CRM, Groups, sales, branding)

Super userek

360 fokos ügyfélprofil

Csatornák közötti analitika