Miben segíthet cégednek a Progmatic?

A Progmatic Academy fő tevékenysége programozó kurzusok szervezése, valamint az ehhez kapcsolódó munkaerő közvetítés. Ezzel kíván reagálni az IT szektorban jelenlévő munkaerőhiányra.

Célunk: partneri viszony kialakítása olyan cégekkel, akik tehetséges és lelkes Junior Programozókat keresnek.

A Junior programozó képzésről

A Junior Programozó képzésünk keretein belül a – piacon elterjedt 4 hónap helyett, az alaposabb tudás érdekében – 5 hónap alatt képzünk, olyan többségében diplomás fiatalokat, akik kellően motiváltak ahhoz, hogy ezen idő alatt napi 6 óra oktatással elsajátítsák a Junior Programozó szakmához szükséges tudást.

Diákjaink szigorú többlépcsős felvételi eljáráson mennek keresztül, ahol a logikai feladatokon, és az angol nyelv legalább középfokú ismeretén túl, szakembereink figyelik az ún. soft skill (team work, problem managing stb) készségeket is.

A képzés során nagy hangsúlyt fektetünk a gyakorlati képzésre, mely során diákjainkat olyan munkakörnyezetbe helyezzük, ahol valós illetve szimulált projektmunkákon dolgoznak.

Tematika

Ebben a modulban megismerkedünk a programozói szakma alapfogalmaival és gyakoroljuk azokat az alapvető készségeket, amelyek a későbbi munkádhoz elengedhetetlenek lesznek.

1.1   Változók

1.2   Operátorok

1.3   Ciklusok

1.4   Tömbök

1.5   Programozási tételek

1.6   Rendezések

1.7   Függvények

Ebben a modulban a Java nyelven keresztül ismerkedünk meg a magasabb szintű objektumorientált programozással, s megtanuljuk a programozás során az egymással kapcsolatban álló programegységek hierarchiájának megtervezésének módszerét.

2.1   Osztály, objektum, konstruktor, tagváltozók, metódusok

2.2   Komplex adatszerkezetek

2.3   Öröklődés

2.4   Többalakúság

2.5   Interface-ek

2.6   Futásidő elemzés

2.7   Kivételkezelés

Ebben a modulban a relációs adatbázis-kezelés szabványos nyelvével ismerkedünk meg, és megtanuljuk azt az eddigi programjainkban felhasználni.

3.1   SQL

3.2   MySQL

3.3   Adatbázis-tervezési elvek

Ebben a modulban megismerkedünk a Spring keretrendszerrel, amely a Java vállalati célú (enterprise) alkalmazásfejlesztését segíti.

4.1   Unit tesztek

4.2   REST API

4.3   SpringMVC, Spring Boot

4.4   JPA

Ebben a modulban a webes alaptechnológiákkal, nyelvekkel és protokollokkal ismerkedünk meg, valamint elkészítünk egy modern kinézetű weboldalt is.

5.1   HTML

5.2   CSS

5.3   Bootstrap

5.4   JS

5.5   Eseménykezelés

5.6   HTTP

5.7   AJAX

5.8   ES6

5.9 Type Script

5.10 Angular 2+

Az utolsó pár hétben néhány fős csoportban a hallgatók egy komplex projektmunkát végeznek: a tervezéstől, specifikáció írásán és fejlesztésen át a prezentációig.

6.1   Git

6.2   SCRUM

6.3   Projektmanagement

6.4   Prezentáció

6.5   Kávé 🙂

Együttműködés

Partnereink számára lehetőséget biztosítunk, hogy a diákoknak személyesen mutassák be a cégüket, így ők is megismerhetik diákjainkat.

 

A kiválasztási folyamat partnerünk preferenciáján múlik, de az iskolában is lehetőséget biztosítunk szakmai teszt/feladat megírására, valamint az ezt követő felvételi interjúk lebonyolítására is, ezzel is megkönnyítve a kiválasztás folyamatát.

 

Hosszútávú együttműködés keretében lehetőség van a partnerünk által meghatározott témakör/szakterület/programnyelv oktatására toborzással, vagy cégen belüli átképzés/továbbképzés formájában.

Gyors kiválasztási
folyamat

Rugalmas fizetési
lehetőségek

Munkaerő toborzás
egy helyen

Egyszeri
munkaközvetői díj

Partnereink

További részletekért keresse bizalommal Business Development
Manager-ünket, vagy Senior HR Consultant munkatársunkat!

KÓRÓDI ZSOLT

Business Development Manager
zsolt.korodi@progmatic.hu
+36 30 425 7151

ERDEI-KOPCSÁNDI KATALIN

Senior HR Consultant
katalin.kopcsandi@progmatic.hu
+36 70 33 000 28