wintercamp Dátum
Dátum:

2024. január 27. (szombat) - 9:00-16:00

wintercamp Helyszín
1036 Budapest
Csemete utca 10.

Kolosy térnél

útvonalterv

Mit hozzak?
A laptopodat mindenképpen hozzad a WinterCampbe!

Ugyanis a feladatok megoldásához szükség lesz a laptopodra. Ne aggódj, nem kell rögtön saját kútfőből, kódolni, programozni: a  feladatokat természetesen együtt, közösen oldjuk meg!

Ingyenes Részvétel
Regisztrálj, hogy részt vehess a WinterCampen!

A WinterCamp ingyenes, de regisztrációhoz kötött

regisztrálok

A Progmatic WinterCamp

Miről lesz szó?

A programozó WinterCamp során kipróbálhatod a kódolást és ez segít eldönteni, hogy valóban neked való-e a programozói, szoftverfejlesztői pálya hosszútávon. Ez nem egy hagyományos programozó képzés, hanem inkább csak egy gyors betekintés a programozás, az IT világába, amelyet a Progmatic lelkesen biztosít a résztvevőknek. Itt több információt megtudhatsz programozó tanfolyamainkról, programozó képzéseinkről is. Programozó képzés munka mellett? Nálunk lehetséges! A WinterCamp garantáltan szórakoztató lesz, hiszen minden előképzettség nélkül, megtapasztalhatod a programozást nulláról. A jó hangulatról mi gondoskodunk!

Gyere el, ha…
  • érdekel a kódolás, de eddig még nem próbáltad
  • mentor által vezetett, gyakorlati feladatokon keresztül próbálnád ki, hogy milyen is a programozás
  • bizonytalan vagy, hogy belevágj-e egy hosszabb programozói képzésbe és szeretnél több információt megtudni programozó tanfolyamainkról, programozó képzéseinkről
  • szeretnél egy jó közösségben és szórakoztató társaságban egy egész napon át kódolni  valami nagyszerűt :)

Gyere el a Progmatic-ba!

Galéria

Összeválogattunk néhány életképet, hogy megmutassuk, milyenek a mindennapjaink. A jó hangulat garantált, mert mi nyitottak vagyunk a lelkes és érdeklődő diákok felé! Ezt mi sem bizonyítja jobban, mint végzett diákjaink visszajelzése és sikereik. Nézz körül nálunk, és reméljük kedvet kapsz ahhoz, hogy valamelyik programozó tanfolyamunkon részt vegyél!

REGISZTRÁLJ a WinterCampRe!

Regisztráció

A WinterCamp ingyenes, de ettől függetlenül kérjük, hogy regisztrálj! Regisztrációt követően pedig töltsd ki az emailben kapott rövid kérdőívünket, mert ezzel tudod biztosítani részvételed.

WinterCamp lezajlott.

Erre az eseményünkre már nem tudsz regisztrálni.

Kérjük kövesd oldalunkat a jövőbeni eseményeink miatt.

    Itt találsz minket!

    Bejárat a Cemete utca 10. számnál
    Kapucsengő: Progmatic Academy