Programozás az alapoktól, azaz kinek ajánljuk a programozási alapok képzést?

Szeretnéd megtanulni a programozás művészetét, de nem tudod, hol kezdd el? Akkor a programozási alapok képzés neked szól!

Programozás kezdőknek: Az alapoktól indulva vezetünk be a programozás lenyűgöző világába, és rövid idő alatt megtanítunk minden fontos lépést, amire szükséged lesz ahhoz, hogy sikeres fejlesztő legyél.

A képzés végére magabiztosan fogsz mozogni a JavaScript programnyelv világában, és elsajátítod a gépi gondolkodás és a JavaScript programozás szemléletét. Ismerősek lesznek számodra az alapvető programozási tételek, rendezések és folyamatok, miközben gyakorlati példákon és kódokon keresztül vezetünk végig az alapokon.

Ezek az alapvető programozási ismeretek pedig nem csak egy kezdő lépcsőfokot jelentenek majd számodra, hanem olyan megalapozott tudást adnak, amire bátran építheted további programozói tanulmányaidat és karrieredet. Ne habozz! Csatlakozz hozzánk, és lépj be a programozás izgalmas világába még ma!

Miért érdemes részt venned a programozási alapok képzésen?

  • Gyors tanulás: Az alapvető programozói logika elsajátítása rövid idő alatt a kezedben lesz. Nem kell hetekig vagy hónapokig várnod, hogy elkezdj fejlődni a programozásban!
  • Gyakorlati megközelítés: Gyakorlati példákon és kódokon keresztül vezetünk végig az alapokon. Nemcsak elméleti ismereteket szerezhetsz, hanem azonnal alkalmazhatod a tanultakat valós projektekben.
  • Teljes kép: A képzés végére már nem csak egy kezdő leszel, hanem magabiztosan fogsz mozogni a programozás világában. Megismered a gépi gondolkodás és a Javascript programnyelv alapjait, az alapvető programozási tételeket és rendezéseket, valamint látni fogod, hogyan zajlik a programozás menete.
  • További fejlődés: Az alapok elsajátítása után már bátran építheted további programozói tanulmányaidat. A képzésünk egy stabil alapot nyújt, amire építhetsz a szakmai karriered során.

A programozási alapok képzés dátumai

TANTERMI | NAPPALI

1 hét
#CAMPUS
-15%

H-P | 9:00-15:00

Tantermi formában napi 6 óra oktató által vezetett tanóra 9:00-15:00 + napi kb. 1 óra gyakorlás egyénileg kiadott feladatok alapján.

Következő csoportok:

2024. jún. 10. - 14.

Helyszín: 1036 Budapest, Csemete utca 10. (A Kolosy térnél)

ONLINE | ESTI

2 hét
#ONLINE

H-P | 17:00-20:00

Teljes munkaidős állás mellett is végezhető. Online formában napi 3 óra oktató által vezetett tanóra 17:00-20:00 + napi kb. 1 óra gyakorlás egyénileg kiadott feladatok alapján.

Következő kurzus: 2024. nyár

Helyszín: ONLINE (Zoom-on keresztül)

Tananyag

Ebben a modulban arra összpontosítunk, hogy megértsük, hogyan gondolkodik egy gép, és hogyan lehet ezt lefordítani egyértelmű és strukturált módon a JavaScript programnyelven keresztül. A JavaScript kód segítségével megérthetjük és megoldhatjuk a problémákat lépésről lépésre, miközben megtanuljuk a Javascript programnyelv szematikus elemeit. Ez a modul segít az alapvető logikai és szekvenciális gondolkodás fejlesztésében, amely alapvető a programozásban, miközben a JavaScript nyelvet használva mélyebben megértjük a gépi gondolkodás lényegét.

Megnézzük a programozásban gyakran használt algoritmusokat és technikákat. Megtanuljuk, hogyan alkalmazzuk ezeket a tételeket különböző problémák megoldására. A cél az, hogy megismerjük az alapvető algoritmusokat, mint például a keresés, a rendezés és az összegzés, és képessé váljunk azok alkalmazására különböző kontextusokban. Megtanuljuk, hogyan rendezhetjük a különböző adatszerkezeteket, mint például tömbök vagy listák.

Ebben a modulban a programozási folyamatot nézzük meg, a problémamegoldástól kezdve a kód implementálásán át a tesztelésig és hibajavításig. Megtanuljuk, hogyan állítsuk össze és tervezzük meg a programokat, hogyan implementáljuk és teszteljük azokat a kód segítségével, hogy biztosak lehessünk a helyes működésben. Ez a modul segít abban, hogy strukturált és hatékony módon tudjunk dolgozni programokon, és megértsük a teljes fejlesztési folyamatot.

Manapság egyre több szó esik a Mesterséges Intelligánciáról és szerepéről. Az Mesterséges Intelligencia (AI) világa egyre nélkülözhetetlenebbé válik a modern technológia terén. Ez a modul arra összpontosít, hogy bevezessen téged az AI alapjaiba és azok gyakorlati felhasználásába.

Tandíj

TANTERMI | NAPPALI

1 hét
40 óra

Előre fizetés, egy összegben

ProgmaticClub kedvezmény

Tandíj:

93 500 Ft

+ áfa

ONLINE | ESTI

2 hét
40 óra

Előre fizetés, egy összegben

Tandíj:

110 000 Ft

+ áfa

Kedvezmények


ProgmaticClub kedvezmény: 10% kedvezményt biztosítunk bármelyik képzésünkre, amennyiben már elvégeztél nálunk egy másik képzés
BuddyBonus kedvezmény: hozd magaddal egy vagy több haverodat/ismerősödet/rokonodat bármelyik képzésünkre, és kaptok 10% kedvezményt

Jelentkezési folyamat

1. Töltsd ki a Jelentkezési lapot. Kérjük, pontosan add meg az adataidat, mert ez alapján fogunk Veled kommunikálni.

2. Kapsz egy automatikus visszaigazoló email-t, ezt követően fogjuk küldeni a képzés részleteit.

3. Elkészítjük a Képzési szerződésedet (online formában), melyet egyszerűen otthonról is alá tudsz majd írni. Beiratkozást követően küldjük a képzési tandíj díjbekérőjét, melynek kifizetését követően válik érvényessé a beiratkozásod.

4. Ezt követően fogjuk küldeni az összes – képzéshez szükséges – információt, kapcsolati linkeket, melyek szükségesek lesznek már az első alkalommal.

A képzés végén…

Tanfolyam végét igazoló dokumentum:

TANÚSÍTVÁNY (angol-magyar nyelvű)

A Programozási alapok képzés végére már közelebbi képed lesz arról, szeretnéd-e az IT irányába terelni karrieredet.

A képzésen elsajátítottad az alapvető gépi gondolkodást, megtanultad az alapokat, és beleláttál ebbe a világba.

Most az követlezik, hogy irányba helyezd magad, mivel az IT rendkívül szerteágazó és sok lehetőséget rejt magában, fel kell fedezned, melyik irány a Neked való.

A képzés után...

 
  • Vizuális típus vagy? Szereted, ha munkádnak egyből látható eredménye van? Akkor javasoljuk a Frontend szakirányt. Ehhez elsőként a Webszerkesztést kell elsajátítanod (HTML, CSS).
  • Matekosabb, gondolkódós típus vagy? Szereted a rejtvényeket és a logikai feladatokat? Akkor a Backend szakirányt javasoljuk. Ehhez modulosított Java programozás képzésünk lesz megfelelő.
  • Mindenben “is” jónak érzed magad?:) Akkor irány a Fullstack szakirány. Ezt a képzésünket BOOTCAMP képzési formában fogod tudni elvégezni.

Végzett diákjaink mondták!

ÉRTÉKELÉSEK


Diákjaink történetei
Mindennapjaink a Progmatic-ban

Nézz körül nálunk!

Összeválogattunk néhány életképet, hogy megmutassuk, milyenek a mindennapjaink. Nézz körül.