EZÉRT DOLGOZUNK

Mi a célunk a programozó tanfolyamokkal?

Nem titkolt célunk, hogy a rohamosan fejlődő informatikai iprágban, az IT hiányszakmák területére profi programozó szakembereket képezzünk. Több olyan IT-s, programozással foglalkozó partnercégünk van, akik a programozó képzés után azonnal igényt tartanának hallgatóinkra. A programozó szakma továbbra is nagyon népszerű: jelenleg Magyarországon több mint 22 000 nyitott pozíció van az informatikai szektorban, ráadásul még a kezdőfizetések is igen kedvezőek!

A MINŐSÉG SZÁMÍT

Képzési módszerünk

A Progmatic Academy programozó iskola a gyakorlati képzési módszertanra helyezi a legnagyobb hangsúlyt, ezért diákjainkat már az első naptól a valós,  az informatikai szegmensre jellemző piaci környezetre készítjük fel. Tehát projektmunkákon keresztül látnak bele a programozási folyamatokba, a fejlesztői munkakörben felmerülő feladatok, a programozó szakma kihívásainak gyakorlati megvalósításába. Így diákjaink későbbi elhelyezkedése is könnyebb lesz a programozói szakma világában, azaz sokkal magabiztosabban veszik az akadályokat!

Mindennapjaink

Nézz körül nálunk

Összeválogattunk néhány életképet, hogy megmutassuk, milyenek a mindennapjaink. Nézz körül.

Progmatic

A sajtóban

Nézz körül a rólunk megjelent tartalmakban. Találsz nyomtatott és online cikkeket, és rádiós interjút is.

Kik vagyunk?

Rólunk


Több IT cég összefogásából jött létre a Progmatic Képzési Központ. Oktatóink több éves IT-s felsővezetői tapasztalattal, valamint oktatási gyakorlattal rendelkeznek. Hiszünk benne, hogy a programozó iskola igazi erejét az oktatóink és a tőlünk kikerült informatikai szakemberek adják.

TELEFON

+36 70 204 17 57

HELYSZÍN

Cím: 1036 Budapest, Csemete utca 10.

EMAIL

hello@progmatic.hu

1036 Budapest, Csemete utca 10.