Kik vagyunk

Több IT cég összefogásából jött létre a ProgMatic Képzési Központ. Oktatóink több éves IT-s felsővezetői tapasztalattal, valamint oktatási gyakorlattal rendelkeznek. Hiszünk benne, hogy intézményünk igazi erejét az oktatóink és a tőlünk kikerült informatikai szakemberek adják.

Mi a célunk

Nem titkolt célunk, hogy a hiányszakmák területére profi szakembereket képezzünk. Több olyan IT-s partnercégünk van, aki a képzés után azonnal igényt tartana a hallgatókra. Jelenleg Magyarországon több mint 22 000 nyitott pozíció van az informatikai szektorban!

Miért jöttünk létre?

Jelenleg Magyarországon számos iparágban van súlyosabb munkaerő hiány. Egy azonban mégis kiemelkedik a többi közül, ez pedig az informatikai szektor. A ProgMatic képzési struktúrájának köszönhetően néhány hónap alatt informatikai szakemberekké képezhetjük magunkat mindenféle felsőoktatási vagy egyéb végzettség nélkül. Képzéseink közé a 5 hónapos Junior programozó tanfolyamunk mellett, esti és hétvégi képzéseket is létrehoztunk, a KKV szektor ugyanis szintén az IT szakemberek hiányától küzd.

 

A képzési módszerünk

A legnagyobb hangsúlyt a gyakorlati képzési módszertanra helyezzük. Szakítottunk a hagyományos felsőoktatási struktúrával és oktatási módszereivel. Diákjainkat már az első naptól a valós piaci környezetre készítjük fel, projektmunkákon keresztül látnak bele a programozási folyamatokba, a munkakör gyakorlati megvalósításába, prezentációkba, csapatmunkába, stb. Ezt a képzési módszert partnercégeinkkel közösen hoztuk létre, figyelembe véve a leendő munkakör gyakorlati  megvalósulását.

A csapat

The A-Team:)

Csatlakoznál?

Csatlakozz csapatunkhoz! Ha szeretnél egy nagyon vidám, profi csapatban dolgozni, várunk szeretettel! Küldd el önéletrajzodat, elsősorban mentorok, oktatók jelentkezését várjuk.:)

Partnereink