Kinek ajánljuk a UX/UI designer képzést?

Az UX/UI (User Experience/User Interface) tervezés nem csupán egy szakma, hanem egy művészet, amelyben az emberi interakció és a technológia találkozik. Ha kíváncsi vagy arra, hogy hogyan lehet egyszerre funkcionális és esztétikus digitális felületeket tervezni, akkor a UX/UI képzésünk tökéletes választás számodra.

Miért éppen mi? Azért, mert a képzésünk nem csupán elméleti alapokra épít, hanem valós projektek és gyakorlati feladatok révén valódi tapasztalatot kínál. Tapasztalt oktatóinkkal lépésről lépésre fedezheted fel az UX/UI tervezés rejtelmeit és építheted fel a saját portfóliódat, amely az álmaid karrierjének alapköve lehet.

Ne elégedj meg azzal, hogy csak fogyasztója vagy a digitális világnak. Legyél részese annak a folyamatnak, amely új élményeket teremt és formálja a jövőt. Csatlakozz hozzánk és indulj el az UX/UI tervezés izgalmas útján!

Miért érdemes részt venned a UX/UI designer képzésen?

  • Gyors fejlődés: Már 1 hét alatt képes leszel önállóan tervezni és kivitelezni felhasználóbarát digitális felületeket.
  • Gyakorlati példák: Valós projekteken vezetünk végig az alapoktól egészen a haladó technikákig. Nemcsak elméleti ismereteket szerezhetsz, hanem azonnal alkalmazhatod a tanultakat valós projekteken.
  • Teljes körű tudás: A képzés során átfogó betekintést kapsz az UX/UI tervezés és fejlesztés világába. Megismered az alapokat, elmerülhetsz a reszponzív tervezés és a felhasználói élmény optimalizálásának technikáiban. Megtanulod a Figma tervező programot magabiztosan használni és megismered az AI szerepét és lehetőségeit az UX/UI tervezésben.
  • Projektfeladat: A képzésünk interaktív és projektalapú módszertant követ. Ezáltal lehetőséged lesz egy héten át oktató vezetésével elmélyíteni a tudásodat, és önálló projektmunkán dolgozva alkalmazni és gyakorolni az eddig megszerzett ismereteket.

A UX/UI designer képzés dátumai

TANTERMI | NAPPALI

1+1 hét
tantermi
-15%

H-P | 9:00-16:00

  1. hét: oktató által vezetett tanóra 9:00-16:00 + napi kb. 2 óra gyakorlás egyénileg kiadott feladatok alapján.
  2. hét: saját időbeosztásod szerinti projektfeladat készítés. Mentori támogatás online formában.

Következő kurzus: 2024. júl. 15.- júl. 29.

Helyszín: 1036 Budapest, Csemete utca 10. (A Kolosy térnél)

ONLINE | ESTI

3+1 hét
ONLINE

H-P | 17:00-20:00

Teljes munkaidős állás mellett is végezhető. Online formában napi 3 óra oktató által vezetett tanóra 17:00-20:00 + napi kb. 1 óra gyakorlás egyénileg kiadott feladatok alapján.

Következő kurzus: 2024. ősz

Helyszín: ONLINE (Zoom-on keresztül)

Tananyag

Megnézzük, miket fogunk tanulni a UX/UI képzés alatt, ezzel milyen célokat érünk majd el, áttekintjük az eszközöket, amivel majd dolgozni fogunk, és elkezdjük megismerni a UX/UI alapokat.

Felhasználói igények: alaposan meg kell ismernünk a felhasználókat, az ő problémáikat, céljaikat és elvárásaikat.

UX Research Módszerek: A UX kutatás (UX research) különféle módszerek alkalmazását jelenti annak érdekében, hogy mélyebb betekintést nyerjünk a felhasználók viselkedésébe, szükségleteibe és motivációiba.

Persona és User Journey Alkotás: A persona és a user journey a UX tervezési folyamat kulcsfontosságú elemei, amelyek segítenek a felhasználók megértésében és a tervezési döntések megalapozásában.

Visual design alapelvek: alapvető esztétikai és vizuális tervezési elvek; egyedi és vonzó felhasználói felület kialakítása. Egyensúly, az egység, a ritmus, a kontraszt és a harmónia.

Tipográfia: betűtípusok kiválasztásának és kombinálásának alapelveit

Színelmélet: alapszínek, színek harmonizálása és kontrasztja, valamint a színek pszichológiájának tanulmányozására fókuszál

Layout: megtanulod, hogyan rendezd el az elemeket egy felületen úgy, hogy az könnyen áttekinthető legyen és egyértelmű útmutatást nyújtson a felhasználóknak; gridrendszer, arányok, térhasználat

Design for accessibility: kontrasztok és betűméretek kiválasztása, interfész navigációjának és funkcióinak megfelelő kialakítása az egyszerűbb és intuitívabb használat érdekében

A Figma egy népszerű és erőteljes design eszköz, amelyet széles körben használnak UX/UI tervezők a felhasználói élmény és interfész megtervezéséhez. Ez az eszköz különösen hasznos csapatmunkára, mivel lehetővé teszi a valós idejű együttműködést, ami gyorsabbá és hatékonyabbá teszi a tervezési folyamatot.

Usability tesztek: A felhasználói tesztelés egyik legfontosabb módszere az usability teszt, amely során a felhasználók valós környezetben próbálják ki a terméket vagy prototípust. Az usability tesztek célja, hogy azonosítsuk a használhatósági problémákat, és megértsük, hogyan lépnek interakcióba a felhasználók a termékkel.

Visszajelzések gyűjtése: A felhasználói visszajelzések gyűjtése elengedhetetlen a termék folyamatos fejlesztéséhez. Ezek a visszajelzések közvetlenül a felhasználóktól származnak, így értékes információkat nyújtanak a felhasználói élmény javításához.

Insightok generálása: Az összegyűjtött visszajelzések és tesztelési eredmények elemzése során fontos, hogy olyan insightokat (mélyreható megértéseket) generáljunk, amelyek segítenek a tervezési döntések meghozatalában. Az insightok segítenek megérteni, hogy miért történnek bizonyos dolgok, és hogyan javíthatunk a felhasználói élményen.

Iteratív tervezési folyamat: Az iteratív tervezési folyamat egy olyan ciklikus megközelítés, amely során a terméket folyamatosan fejlesztjük és finomítjuk a felhasználói visszajelzések és tesztelési eredmények alapján.

Az AI (mesterséges intelligencia) integrációja az UX/UI tervezésbe egyre népszerűbbé válik, mivel jelentős mértékben javíthatja a tervezési folyamatokat és a végtermék minőségét. Bemutatunk néhány népszerű AI eszközt és technológiát, amelyek segíthetnek a tervezőknek. Az AI eszközök használata számos módon növelheti a tervezők hatékonyságát és javíthatja a tervezési folyamatot.

Projektmunka: A záróprojekt a képzés egyik legfontosabb része, amely során a résztvevők alkalmazhatják a tanultakat egy valós projekt keretében. A projekt célja egy komplett UX/UI tervezési feladat megvalósítása, amely magában foglalja a felhasználói kutatást, a tervezést, a prototípus készítést és a felhasználói tesztelést.

Munkaülések: A projektmunka során rendszeres munkaülésekre kerül sor, ahol a résztvevők megbeszélhetik az előrehaladást, megoszthatják ötleteiket és visszajelzéseket kaphatnak egymástól. Ezek az ülések lehetőséget biztosítanak a közös tanulásra és a problémák megoldására.

Végső prezentációk: A modul végén a résztvevők bemutatják elkészült projektjeiket egy végső prezentáció keretében. A prezentáció során a résztvevők bemutatják a projektjük céljait, folyamatát, kihívásait és az elért eredményeket. Az oktatók és a többi résztvevő visszajelzései segítenek a projektek további finomításában.

Online konzultáció: Az oktatók online konzultációs lehetőséget biztosítanak, ahol a résztvevők kérdéseiket tehetik fel és szakmai tanácsokat kaphatnak. Ez az online támogatás segít abban, hogy a résztvevők hatékonyan tudják elvégezni a projektmunkát, miközben önállóan dolgoznak otthon.

Továbbtanulási és továbblépési lehetőségek: A modul végén áttekintést nyújtunk a továbbtanulási lehetőségekről és a jövőbeli karrierlehetőségekről. Bemutatjuk a szakmai fejlődés útjait, a potenciális munkaköröket és a további képzési lehetőségeket, hogy a résztvevők tudatosan tervezhessék a jövőjüket.

Tandíj

TANTERMI | NAPPALI

1+1 hét
80 óra

Előre fizetés, egy összegben

Tandíj:

153 000 Ft

+ áfa

ONLINE | ESTI

4 hét
80 óra

Előre fizetés, egy összegben

Tandíj:

180 000 Ft

+ áfa

Jelentkezési folyamat

1. Töltsd ki a Jelentkezési lapot. Kérjük, pontosan add meg az adataidat, mert ez alapján fogunk Veled kommunikálni.

2. Kapsz egy automatikus visszaigazoló email-t, ezt követően fogjuk küldeni a képzés részleteit.

3. Elkészítjük a Képzési szerződésedet (online formában), melyet egyszerűen otthonról is alá tudsz majd írni. Beiratkozást követően küldjük a képzési tandíj díjbekérőjét, melynek kifizetését követően válik érvényessé a beiratkozásod.

4. Ezt követően fogjuk küldeni az összes – képzéshez szükséges – információt, kapcsolati linkeket, melyek szükségesek lesznek már az első alkalommal.

A UX/UI képzés végén…

Tanfolyam végét igazoló dokumentum:

TANÚSÍTVÁNY (angol-magyar nyelvű)

A UX/UI képzés végére átfogó ismereteket és gyakorlati készségeket szerzel a UX/UI tervezés területén. Megtanulod, hogyan értsd meg a felhasználói igényeket, magabiztosan fogod használni a Figma rendszert, és megfelelően fogod használni az AI eszközöket munkád során.

A képzés után...

 
  • Vizuális típus vagy, de mélyebben belemerülnél akár a programozás területeibe? Akkor javasoljuk folytasd a  Javascript alapok vagy Frontend képzésünkkel.
  • Bővíténéd tudásodat a marketing irányába? Akkor jelentkezz hamarosan induló marketing képzéseink egyikére.

Végzett diákjaink mondták!

ÉRTÉKELÉSEK


Diákjaink történetei
Mindennapjaink a Progmatic-ban

Nézz körül nálunk!

Összeválogattunk néhány életképet, hogy megmutassuk, milyenek a mindennapjaink. Nézz körül.