Kinek ajánljuk a Webszerkesztő képzést?

Szeretnél belemerülni a webfejlesztés, webszerkesztés művészetébe, de nem tudod, merre indulj el? Akkor ez a webszerkesztő tanfolyam pontosan neked szól!

Lépésről lépésre vezetünk be a webfejlesztés lenyűgöző világába, megismertetve az alapokkal és felvértezve minden fontos tudással, amire szükséged lehet.

A tanfolyam során átlendítünk az alapokon, és a végére magabiztosan birkózol majd meg az HTML és CSS nyújtotta lehetőségekkel. Nemcsak a kódot fogod érteni, hanem azt is, hogy miként épül fel a weboldalak működése és megjelenése. Gyakorlati példákon és valós kódokon keresztül vezetünk végig, hogy könnyedén folytathasd további webfejlesztési tanulmányaidat.

A képzés után magabiztosan mozogsz majd a webfejlesztés és a webszerkesztő programok világában, valamint képes leszel önállóan létrehozni egy felépített statikus weboldalt reszponzív kialakítással.

Miért érdemes részt venned a webszerkesztő képzésen?

  • Gyors fejlődés: Mindössze 2 hét alatt képes leszel önállóan létrehozni egy statikus weboldalt! Minden ehhez szükséges tudásod meglesz, amire a későbbiekben építhetsz.
  • Gyakorlati példák: Konkrét példákon és kódokon keresztül vezetünk végig az alapokon. Nemcsak elméleti ismereteket szerezhetsz, hanem azonnal alkalmazhatod a tanultakat valós weboldalak készítésében.
  • A-Z-ig: A tanfolyam végére magabiztosan mozogsz majd a webfejlesztés világában. Megismered a reszponzív tervezés alapjait, az HTML és CSS nyelv lehetőségeit, és betekintést nyersz a weboldalak fejlesztési folyamatába.
  • Projektfeladat: Képzésünk 1 hét oktató által vezetett kontaktórás és 1 hét önálló (mentorált) projektmunka szakaszokból áll. Így az elméleti tudás mellett képes leszel a képzés után is étrehozni önállóan weboldalakat.

Dátumok

TANTERMI | NAPPALI

1+1 hét
tantermi
-15%

H-P | 9:00-15:00

  1. hét: oktató által vezetett tanóra 9:00-15:00 + napi kb. 2 óra gyakorlás egyénileg kiadott feladatok alapján.
  2. hét: saját időbeosztásod szerinti projektfeladat készítés. Mentori támogatás online formában.

Következő kurzus: 2024. ősz

Helyszín: 1036 Budapest, Csemete utca 10. (A Kolosy térnél)

ONLINE | ESTI

3+1 hét
ONLINE

H-P | 17:00-20:00

Teljes munkaidős állás mellett is végezhető. Online formában napi 3 óra oktató által vezetett tanóra 17:00-20:00 + napi kb. 1 óra gyakorlás egyénileg kiadott feladatok alapján.

Következő kurzus: 2024. jún. 17.- júl. 12.

Helyszín: ONLINE (Zoom-on keresztül)

Tananyag

Ebben a modulban megismerkedünk az internet és a web működésének alapjaival. Megérted, hogyan kommunikálnak az eszközök és számítógépek egymással a világhálón, és megismerkedsz az alapvető hálózati fogalmakkal és protokollokkal.

Ebben a modulban elsajátíthatod a HTML és a CSS leírónyelveket, amelyek az internetes tartalom készítésének alapvető építőkövei. Megtanulod, hogyan hozz létre strukturált és formázott weboldalakat, és hogyan készíts stílust és dizájnt a tartalomhoz.

A Bootstrap modulban arra összpontosítunk, hogyan készítsünk olyan weboldalakat, amelyek megfelelően működnek és megjelennek különböző eszközökön és képernyőméreteken (Reszponzivitás kialakítása). Megtanulod, hogyan alkalmazzuk a Bootstrap keretrendszert, hogy a weboldalak jól nézzenek ki és jól működjenek mindenféle eszközön. Ez a modul lehetővé teszi, hogy hatékonyan és gyorsan készítsünk reszponzív weboldalakat, amelyek megfelelnek a mai modern eszközöknek és felhasználói elvárásoknak.

Ebben a modulban lefejlesztjük a saját statikus weboldalunkat. Az első héten tanultak alapján mentori segítséggel, de önállóan fogsz létrehozni egy komplett weboldalt. Ezáltal képes leszel arra, hogy saját statikus weboldalakat készíts, és megtanulod az alapvető webes fejlesztési folyamatot a tervezéstől kezdve, egészen a publikálásig. Ezt követően építheted további tanulmányaidat, hogy később, programnyelvek segítségével létrehozhass dinamikus weboldalakat.

Tandíj

TANTERMI | NAPPALI

1+1 hét
80 óra

Előre fizetés, egy összegben

Tandíj:

153 000 Ft

+ áfa

ONLINE | ESTI

4 hét
80 óra

Előre fizetés, egy összegben

Tandíj:

179 500 Ft

+ áfa

Jelentkezési folyamat

1. Töltsd ki a Jelentkezési lapot. Kérjük, pontosan add meg az adataidat, mert ez alapján fogunk Veled kommunikálni.

2. Kapsz egy automatikus visszaigazoló email-t, ezt követően fogjuk küldeni a webszerkesztő képzés részleteit.

3. Elkészítjük a Képzési szerződésedet (online formában), melyet egyszerűen otthonról is alá tudsz majd írni. Beiratkozást követően küldjük a képzési tandíj díjbekérőjét, melynek kifizetését követően válik érvényessé a beiratkozásod.

4. Ezt követően fogjuk küldeni az összes – képzéshez szükséges – információt, kapcsolati linkeket, melyek szükségesek lesznek már az első alkalommal.

A képzés végén…

Tanfolyam végét igazoló dokumentum:

TANÚSÍTVÁNY (angol-magyar nyelvű)

A Webszerkesztő képzés végére megtanulod az alapvető webes struktúra kialakítását, magabiztosan fogod használni a HTML, CSS nyelveket.

A webszerkesztő képzés projekt hetének végére kész lesz a felépített statikus weboldalad.

A webszerkesztő tanfolyamon megtanult anyagra építve elkezdhetsz  programozást tanulni. Folytathatod Javascript, Phyton, Java, vagy Neked tetsző programnyelvvel.

A képzés után...

 
  • Vizuális típus vagy? Frontend irányt szeretnéd folytatni? Akkor javasoljuk folytasd a  Javascript alapok képzésünkkel.
  • Matekosabb, gondolkódós típus vagy? Akkor a Backend szakirányt javasoljuk. Ehhez modulosított Java programozás képzésünk lesz megfelelő.
  • Mindenben “is” jónak érzed magad?:) Akkor irány a Fullstack szakirány. Ezt a képzésünket BOOTCAMP képzési formában fogod tudni elvégezni.

Végzett diákjaink mondták!

ÉRTÉKELÉSEK


Diákjaink történetei
Mindennapjaink a Progmatic-ban

Nézz körül nálunk!

Összeválogattunk néhány életképet, hogy megmutassuk, milyenek a mindennapjaink. Nézz körül.