Egy új tanfolyam, egy ismeretlen képzés mindig magában hordozza, hogy izgulunk: vajon milyen lesz? Hogyan fogom magam érezni? Milyenek lesznek az oktatók és a hangulat a fejlesztő képzésen?

Ezek a kérdések nyilván kevéssé megválaszolhatók, ha csak a weboldalon közzétett információkra hagyatkozunk. Vagy éppen azt látjuk, hogy a következő skillekkel bővül tudásunk a programozó képzés végére: JAVA, OOM, Javascript, Git, SQL, Spring, JPA, Angular, Scrum.

Ezek az információk még mindig nem adnak teljes képet. Ezért kicsit bevezetünk most Téged a Progmatic világába, abba a programozói iskolába, amely egy háromgyerekes anyuka vezetésével különleges világgá alakult.

Mi a fejlesztő képzés sava-borsa nálunk?

A Progmatic születésekor egyértelműen az volt a kiinduló gondolat, hogy a programozás területe olyan gyorsan változik, hogy annak lekövetését sajnos a felsőoktatás nem tudja hatékonyan kezelni. Így született a gondolat: egy olyan iskola létrehozása, ahol mindig naprakész tudást kapnak a hallgatók. És mi kellett ehhez?

Kivételes oktatóink vannak például – olyan szakemberekkel dolgozunk együtt, akik maguk is aktív IT fejlesztői múlttal rendelkeznek, sőt, a mai napig dolgoznak projekteken. A szakma csínját-bínját közvetlen közelről látták és látják, élték és élik meg nap nap után.

Nagyon fontos számunkra, hogy a hallgatóink igazi csapatmunkában dolgozzanak, bootcampben, projekteket kapnak, határidőkkel kell számolniuk egy-egy feladat kapcsán. Vagyis nálunk találkozhatnak a munka világának elvárásaival, milyen is az, ha programozó az ember.

Modulokból épül fel az oktatás anyaga, ezek logikusan és követhetően épülnek fel. Nyilván van köztük esetleg szárazabb, vagy nehezebben emészthető és könnyebb is. De a lényeg mindig az, hogy az oktatók és mentorok sosem hagyják magukra a diákokat. Prezentálnak és projektekben kell gondolkodniuk, abban pedig, hogyha állást keresnek, akkor megállják a helyüket a kiválasztásban és a munkahelyen is, tréningekkel segítjük őket. Így válik komplexé a fejlesztő képzésünk. Olyan junior programozókat engedünk útjukra, akik nemcsak szakmai tudásukat tekintve, de a soft skillek fejlesztésének terén is kaptak elegendő muníciót ahhoz, hogy sikeresek legyenek.

A programozás még mindig hiányszakma. Mindemellett jól tudjuk, hogy biztos karrier vár azokra, akik ezt választják. Sőt, senior szakemberként kifejezetten jól fizető állásokat lehet találni a munkaerőpiacon.

A mi célunk egyértelmű: olyan jól felkészült szakembereket képezni, akik minőségi munkával és kiváló kompetenciákkal a kivételesen jó programozók táborát erősítik a jövőben.

Jelentkezz!

Mindjárt indul a Junior Programozói Képzésünk! Ne maradj le jelentkezz hozzánk most!