Egy új tanfolyam, egy ismeretlen képzés mindig magában hordozza, hogy izgulunk: vajon milyen lesz? Hogyan fogom magam érezni? Milyenek lesznek az oktatók és a hangulat a fejlesztő képzésen?

Ezek a kérdések nyilván kevéssé megválaszolhatók, ha csak a weboldalon közzétett információkra hagyatkozunk. Vagy éppen azt látjuk, hogy a következő skillekkel bővül tudásunk a programozó képzés végére: JAVA, OOM, Javascript, Git, SQL, Spring, JPA, Angular, Scrum.

Ezek az információk még mindig nem adnak teljes képet. Ezért kicsit bevezetünk most Téged a Progmatic világába, abba a programozói iskolába, amely egy háromgyerekes anyuka vezetésével különleges világgá alakult.

Mi a fejlesztő képzés sava-borsa nálunk?

A Progmatic születésekor egyértelműen az volt a kiinduló gondolat, hogy a programozás területe olyan gyorsan változik, hogy annak lekövetését sajnos a felsőoktatás nem tudja hatékonyan kezelni. Így született a gondolat: egy olyan iskola létrehozása, ahol mindig naprakész tudást kapnak a hallgatók. És mi kellett ehhez?

Kivételes oktatóink vannak például – olyan szakemberekkel dolgozunk együtt, akik maguk is aktív IT fejlesztői múlttal rendelkeznek, sőt, a mai napig dolgoznak projekteken. A szakma csínját-bínját közvetlen közelről látták és látják, élték és élik meg nap nap után.

Nagyon fontos számunkra, hogy a hallgatóink igazi csapatmunkában dolgozzanak, bootcampben, projekteket kapnak, határidőkkel kell számolniuk egy-egy feladat kapcsán. Vagyis nálunk találkozhatnak a munka világának elvárásaival, milyen is a programozó szakma.

Modulokból épül fel az oktatás anyaga, ezek logikusan és követhetően épülnek fel. Nyilván van köztük esetleg szárazabb, vagy nehezebben emészthető és könnyebb is. De a lényeg mindig az, hogy az oktatók és mentorok sosem hagyják magukra a diákokat. Prezentálnak és projektekben kell gondolkodniuk, abban pedig, hogyha állást keresnek, akkor megállják a helyüket a kiválasztásban és a munkahelyen is, tréningekkel segítjük őket. Így válik komplexé a fejlesztő képzésünk. Olyan junior programozókat engedünk útjukra, akik nemcsak szakmai tudásukat tekintve, de a soft skillek fejlesztésének terén is kaptak elegendő muníciót ahhoz, hogy sikeresek legyenek.

A programozás még mindig hiányszakma. Mindemellett jól tudjuk, hogy biztos karrier vár azokra, akik ezt választják. Sőt, senior szakemberként kifejezetten jól fizető állásokat lehet találni a munkaerőpiacon.

A mi célunk egyértelmű: olyan jól felkészült szakembereket képezni, akik minőségi munkával és kiváló kompetenciákkal a kivételesen jó programozók táborát erősítik a jövőben.

Jelentkezz programozó képzéseinkre!

Mindjárt indul a Junior Programozói Képzésünk! Ne maradj le jelentkezz hozzánk most!