Teljesen új, kifejezetten a piaci igényekre reflektáló frontend fejlesztői tanfolyamunk nemsokára elindul! 

Milyen előnyös tulajdonságokkal bír az új frontend fejlesztői tanfolyam?

Annak érdekében, hogy a lehetőség szerint a legtöbb információt átadjuk, ebben a cikkben öt pontban szedtük Neked össze, hogy mik azok a lényeges tudnivalók, amik a legfontosabbak erről a lehetőségről.

  1. Mi az, amiben nem tér el ez a tanfolyam a másiktól? A jól bevált dolgokon nem érdemes változtatni. Ezt a képzést ugyanúgy, mint a Junior Fejlesztői kurzust, teljesen nulláról induló tanuló is választhatja – a frontend fejlesztő tanfolyam végére egy teljesen új szakma birtokosa lesz, abszolút piacképes tudás birtokában. 
  2. A képzést részletekben is fizetheted, és a tanfolyam elvégzése után állami tanúsítványt adunk.
  3. Fontos és lényeges különbség, hogy ezt a képzést munka mellett is el lehet végezni. A piackutatások ugyanis megmutatták, hogy mennyire fontos elvárás, hogy legyen olyan lehetőség a programozó képzések területén, ami munka mellett végezhető. Ezért úgy szerveztük meg a frontend fejlesztő  tanfolyamot, hogy senkinek se kelljen választania a munkája és a tanulás között. Minden héten három hétköznapot érint – az esti órákban, illetve szombaton egész napos elfoglaltságot jelent. 
  4. Komoly elköteleződést igényel! A heti 19 óra mellett otthoni tanulás, folyamatos készülés, anyagok feldolgozása is a feladat. Ne felejtsd el, egy új szakmáért tanulsz! 
  5. Mindig naprakész tananyaggal dolgozunk, senior fejlesztőink, akik mentorként és tanárként állnak a diákok mellett, az üzleti szférában dolgoznak. Ez azt eredményezi, hogy olyan tudást adnak át, amire valóban szükség van, valóban ez az elvárás a piacon. Nagyon fontosnak tartjuk, hogy ez a bootcamp keretek között megvalósuló képzés úgy szülessen meg, hogy a reális piaci igények kielégítése elsődleges cél maradjon. 

Foglaljuk tehát össze!

Az égetően sürgető piaci igényekre reflektálunk ennek a képzésnek az elindításával, amelynek megszervezésével és megvalósításával egy olyan vadonatúj kihívásnak felelünk meg, ami ebben a formában végre teljeskörűen valósul meg iskolánkban. 

Izgatottak vagyunk, hiszen pontosan tudjuk azt, hogy olyan szakemberek képzése lesz a feladatunk, akikre nagy szüksége van a munkaerőpiacnak – és akik a nálunk tanultakat azonnal munkahelyre és feladatra tudják majd váltani – izgalmas és kivételes állás vár majd rájuk.

Friss és nagyon aktuális tehát ez a piaci információ – éppen ezért kivételes odafigyeléssel készült a tananyag is. Hogy a legjobb lehess. 

Csatlakozol? A részleteket ITT tudod megnézni!

Ne maradj le, jelentkezz hozzánk most!