Sokunkban felmerül, hogy nehéz új dologba belevágni munka mellett, főleg ha karrierváltásról van szó. Egy új szakma kitanulása rendkívüli kihívás pályakezdőként is, amikor még időmilliomos az ember. Ahogy telnek az évek, egyre inkább a hétköznapok általános rutinjába süppedünk, a megszokások és az automatikus hétköznapok válnak a mindennapjaink részévé. Meglehet, hogy el is feledkezünk arról, a munkánk valójában nem az igazi hivatásunk, inkább amolyan rutinművelet, ami a mindennapjaink része. Érdemes lehet ilyenkor munka mellett egy új lehetőség felé nyitni.

Arra azonban, hogy egy komoly szakmát tanuljunk, időt kell szánni. Napjainkban elég sok lehetőség van az IT szakmán belül – viszonylag rövid idő alatt – kitanulni a legelejéről a programozást. A legtöbb ilyen szoftverfejlesztő képzés eddig esti képzési formában nem volt elérhető, így ezt munka mellett szinte lehetetlen volt elvégezni.

Jó hír, hogy nálunk, a Progmaticnál most már munka mellett is lehet teljesen új szakmád!

A képzési idő és az egész oktatási tananyag aszerint lett felépítve, hogy a jelenleg még bizonytalan érdeklődőknek is legyen lehetőségük a munkájuk melletti tanulásra.

A tananyagot teljes egészében senior fejlesztőink dolgozták ki, és ennek köszönhetően mindig a legaktuálisabb keretek között tanítunk, azokkal a technológiákkal, amiket az IT munkerőpiacon jelenlévő szereplők, vállalatok elvárnak.

Munka mellett is elvégezhető programozó képzéseinket minden esetben az adott piaci helyzethez igazítjuk, és a hiányszakmákra fókuszálunk. Ezáltal diákjainknak – a tanfolyamunk után – gördülékenyen megy az elhelyezkedés.

 Jelentkeznél a programozó képzéseinkre?

Várunk most induló képzéseinken!