Egy új szakma kitanulás rendkívüli kihívás pályakezdőként is, amikor még időmilliomos az ember. Ahogy telnek az évek, egyre inkább a hétköznapok általános rutinjába süppedünk, a megszokások és az automatikus hétköznapok válnak a mindennapjaink részévé. Meglehet, hogy el is feledkezünk arról, a munkánk valójában nem az igazi hivatásunk, inkább amolyan rutinművelet, ami a mindennapjaink része.

Arra azonban, hogy egy komoly szakmát tanuljunk, időt kell szánni. Napjainkban elég sok lehetőség van az IT szakmán belül – viszonylag rövid idő alatt – kitanulni a legelejéről a programozást. A legtöbb ilyen szoftverfejlesztő képzés eddig esti képzési formában nem volt elérhető, így ezt munka mellett szinte lehetetlen volt elvégezni.

Jó hír, hogy nálunk, a Progmaticnál most már munka mellett is lehet teljesen új szakmád!

A képzési idő és az egész oktatási tananyag aszerint lett felépítve, hogy a jelenleg még bizonytalan érdeklődőknek is legyen lehetőségük a munkájuk melletti tanulásra.

A tananyagot teljes egészében senior fejlesztőink dolgozták ki, és ennek köszönhetően mindig a legaktuálisabb keretek között tanítunk, azokkal a technológiákkal, amiket az IT munkerőpiacon jelenlévő szereplők, vállalatok elvárnak.

Programozó képzéseinket minden esetben az adott piaci helyzethez igazítjuk, és a hiányszakmákra fókuszálunk. Ezáltal diákjainknak – a tanfolyamunk után – gördülékenyen megy az elhelyezkedés.

 

Mindjárt indul az esti Junior Frontend fejlesztő képzésünk! Ne maradj le, jelentkezz hozzánk most!