Szabolcsi Robi a Progmatic Academy progmatic képzése segítségével öt hónap alatt megalapozta karrierjét. Piacképes tudását a mai napig hasznosan kamatoztatja.

A Progmatic Academy programozó képzései számos sikeres szakembert indítottak el karrierjük útján. Ilyen sikertörténet Szabolcsi Robié is.

Mesélj magadról pár szót… » Mivel foglalkoztál a mielőtt jelentkeztél a Progmatic programozó képzésére? Miért szerettél volna megtanulni programozni?

30 éves lettem 2020-ban és eddig sok helyen dolgoztam. Hangszerbolttól, hotel recepcióson át, hajtószíj eladással is foglalkoztam. Ahova felvettek bármilyen képzettség nélkül is.

Miért a programozó szakmát választottad?

Nem végeztem el az egyetemet és eddig nem volt semmilyen szakmám, amin karriert építhettem volna, ezen szerettem volna változtatni.
Mindig érdekelt a számítástechnika és a gépeket kiskorom óta könnyen kezelem.

Miért a Progmatic képzése mellett döntöttél?

Úgy éreztem a tanterv praktikus és napra kész tudást ad amivel gyorsan el tudok helyezkedni a piacon.

Hogyan érezted magad a tanfolyam során: » Mi okozta a legnagyobb kihívást a tanfolyam 5 hónapja alatt? » Mit emelnél ki, mint legmeghatározóbb élmény a képzés során?

Jó volt bejárni minden nap és remek motivációt nyújtott együtt tanulni a többiekkel. A tanárokkal való interakció és segítő készségük sokat segített a képzés ideje alatt.
A visszajelzés a tesztekkel hogy sikeresen elsajátítottam az addig tanult anyagot sikerélménnyel töltött el.

A junior programozó képzés elvégzése után vagyunk. Friss oklevéllel a kezedben hogyan tovább: mik a terveid, kaptál már állásajánlatot?

Több interjún kellett átmennem de miután a szakmai részre sikeresen felkészültem, felvettek egyik partnernél akinek a projekt munkánkat is bemutattuk.

Miért ajánlod a Progmatic Academy junior programozó képzését?

Nekem segített abban, hogy a nullárol merre kezdjem a tanulást és motivált maradjak az 5 hónapon át végig.
Ha bármikor elakadtam mindig segítettek nekem és sokkal több önbizalommal kezdhetek a programozó pályán.

Mit mondanál azoknak, akik még hezitálnak, hogy belevágjanak-e a programozás elsajátításába?

Szerintem a programozó képzés egyáltalán nem túl megerőltető, de mindig újat tanulsz, új kihívásokat találsz és értékes tudást fogsz elsajátítani.
Ha van annyi affinitásod hozzá, hogy érdekeljen a programozás, sikeresen elvégezheted.
Ha egyedül elbátortalanodnál attól, hogy programozóvá képezd magad, a Progmaticnál minden segítséget megkapsz amire szükséged lehet.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]